Skiter i Valborg totalt i år.

Är hemma nu, hatar att komma hem så sent på fredagar. Ikväll ska jag inte supa, jag ska inte frysa och lukta rök (alltså så ska jag inte titta på någon brasa) utan jag ska bara ha en skön och chill hemmakväll. Det är typ ikväll jag kan ta det lugnt för i helgen blir det mycket plugg och städning. Kul helg huh?

STARSTRUKK

Sitter och ska planera ett naturarbete, lite intressant men aaa fast nää. Så jävla surt att man slutar halv 4 på en fredag, BAAAAJS. Nu ska jag drömma mig bort i bästa Spotify ♥

Dö dö dö.

Är helt slut och vill dö, har så äckligt ont i magen. Jag visste att ni ville veta det. Eftermiddagen och kvällen har spenderats med Ella. Va i Skäris och gick till KSAB en snabbis, sen satt vi i Vårberg och degade innan vi skulle på öppet hus på en salong. I början va de så jävla segt men det va ganska roligt ändå :) Sen började det åska och regna men som tur va slutade när vi skulle gå. Nödvändigt inlägg känner jag nu, ska sova och ladda inför morgondagen. Är verkligen så otaggad.

Fire bomb.

Hej hopp, jag är redan hemma! Ska snart bege mig till Skäris för att träffa Ella, bäst bäst bäst.
Kände mig smart på kemin för jag förstod, yes yes yes.
Sen lunch på Äpplet, flygande Jakob och pannkakor, mums mums mums.
Sen engelska, vi ska göra ett nytt projekt, om engelsktalande länder, tråkl tråk tråk.
HEJ DÅÅÅÅÅÅ!!

Och jag som trodde att det var torsdag.

Är smått jätteledsen (eh okej?) för min dator e typ trasig? Jävla piss. Visst det är "bara" en del som är lite halvt lös men ändå, stör mig som faan.
Engelskan gick helt okej, den enda är att jag inte kan stava. Blev klar rätt fort och hade håltimme, ändå rätt najs.
En av de roligaste luncherna på länge, bara så bäst. Förutom att min macka gick sönder så jag slängde en bit på golvet.
När vi hade slutat satt jag i typ 45 min och kollade på grabsen som skateade (ser helt fel ut men hur ska man annars skriva?) vi stadsbiblioteket, soft.
Housen blev min död, golv hela klassen. Jag är 273% säker på att jag kommer ha träningsvärk imorrn.
Är helt slut så jag ska tänka på allt jag måste plugga och lägga mig och sova. Yo.

You know what I mean..

Nationella i engelska imorrn, kill me now? Inte världens grej men ändå, blir alltid så nervös inför nationella. Bajs.
Kände mig smart i skolan idag! Fram tills kemin, då gick det åt helvete och vi pratade om ugglor istället.
Yoga, solsken, Ben & Jerrys och omprov i spanska. Sen stress stress stress till dansen..
Men jag hann (nästan) och det va kuligt även om jag kört den koreografin de senaste lektionerna.
Får världens prestationsångest när jag läser några noveller skrivna av mina klasskamrater, det är som att jämföra Dostojevskij med "Totte går ut" (mitt försök är då barnboken.)
Nu måste jag sova. Peace.

HUDJKLFHSOJMLD

Yo yo yo, sitter i soffan och chillar med livet. Eller inte egentligen eftersom katten käkade plast och är hos veterinären nu, klart man blir orolig då. Snart e det Top Model och sen Hollywoodfruar, det är ändå rätt najs. Bye bye!

Öhhh.

Träffade Ella igår kväll och chillade galet. Är smått ofokuserad här på svenskan men jag har börjat med min novell iaf, men inte mer än så. Slutar om typ 40 min, asbäst. Och solen skiner, ännu bättre. Nu stannade spotify, inte kul. Nu ska jag försöka fokusera på novellen, BYE.

oiugyfgtghjk

Och så va det söndag igen, shit va veckan gått fort! Raggan idag va kul som vanligt, fast jag va ganska seg. Sen har jag inte gjort så mycket. Söndagsångesten kommer allt närmre..

Success is having to worry about every damn thing in the world, except money.

Dags att försöka kämpa sig igenom ännu ett kapitel ur den segaste boken jag någonsin försökt att läsa: Brott och straff av Fjodor Dostojevskij. Men det måste göras, och om jag läser ut den kommer jag få en glass.


What is the world coming to?

Är helt slut efter en fartfylld lördag! Det började med gårdsstädning hos pappa som avslutades med fika som vanligt. Sen bar det av mot Södertälje och Sydpoolen! Fast jag orkade inte så länge efter att ha passat Jonte. Men han lekte som bara tusan tills vi inte orkade vara där längre. Han som oftast brukar prata väldigt mycket va helt tyst i bilen, trött eller vad? Sen har vi bara degat i soffan, SKÖNT. Nu e de Millenium som gäller!

A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?

Är hemma tidigt för internet funkade inte i skolan. Egentligen, hur sjukt är det inte att när inte nätet funkar så kan lärarna inte undervisa? Vi fick då leta upp ett ställe med internet och sedan göra en uppgift om biom, men ändå. Så vi gick till donken och käkade och skrev där. Sen satt vi och chillade lite och sen åkte jag hem. Snart kommer min kära moder och hämtar mig, ikväll blir det fredagsmys! ♥

A jug fills drop by drop.

Dagen har varit både upp och ner, men världens bästa lunch. Slutade tidigt också så jag åkte hem och pluggade lite och kollade på en del av Millenium. Sen pluggade jag lite till när Nicke väl tillät mig (alltså när han inte låg på tangentbordet.) Har precis packat allt som ska med till mamma och ska fortsätta att skriva på min engelska. Fun..

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

Heh..

"På grund av det stora antalet ansökningar kan det dröja lite innan vi skickar svar till dig som sökt. 13 500 ansökningar har inkommit under ansökningstiden (23 mars-11 april)."

Yeah, man får hoppas på det bästa.

Life is what happens while you are busy making other plans.

Blev en dag hemma. Kände verkligen inte på topp så jag gick upp och sov lite till. Sen har jag legat i sängen i princip hela dagen och varvat sovande med film. Och så lite plugg också faktiskt (med betoning på lite). Men imorrn blir det inget mesande, oavsett hur jag mår imorrn e de bara att köra, som Tanja säger fkb. Jag har dessutom bara två lektioner imorrn så det ska väl gå bra ändå. Men jag mår bättre och bättre så de ska väl inte bli så jobbigt. Har egentligen inget mer att säga förutom GODNATT.

Hhjlldsjhhvlcxkisc. Ville bara säga det.

Har ni känt att ni bara vill slå alla som är nära at the moment? Yep det va känslan på vårt klassråd idag. Världens mest omogna diskussion om vad vi tycker om att få matsal. Kom igen, borde man inte när man är 16-17 år kunna inse att människor tycker olika? Huvudvärken kom som ett brev på posten när dom satte igång. Sen ännu mer huvudvärk när man såg kemiprovet jag fick tillbaka. Visst det va inte jättemycket fel men det va samma fel på typ alla frågor. Så cry på det, sen åkte jag hem och sov till typ halv 5, mår inte super idag. Får se hur det känns imorrn. Nu ska jag borsta tänderna och sova lite, bye.

Collide.

Blä mår bajs just nu, ska lägga mig i sängen bums och sova. Faan orkar inte bli sjuk nu!

1542

Sitter i solen och steker och lyssnar på Howie Day, livet är underbart ibland. Dagen i skolan va faktiskt okej. Fritt arbete på både spanskan och matten, sen en promenix till världens bästa lunch restaurang (som vi får äta på iaf): Äpplet. Typ som görans fast bättre, om det är nån som undrar liksom. Sen fritt arbete på svenskan också, najs eller vaaad. Det är faktiskt det jag ska syssla med här i solen, ska börja på min svenska-novell. En chick lit kommer det bli, intressant hur det här ska sluta. See you later alligator som man säger ;)

Beautiful disaster.

Sitter i skolan med Tanja och Fredrik, mobbar dom för att dom inte kan skriva till varandra på fb höhö. Fredrik tittar på vad jag skriver nu. Nu kollar han på min blogg. Nu ska jag lägga in en spotify-länk på låten jag lyssnar på. Vänta snart kommer den. Vänta.... lite till... och HÄR kommer den!

Shit happens.

Åh nej, söndagkväll igen. Shit, det gillar vi inte. Men jag har haft en skitskön helg iaf. Har egentligen inget mer att säga för tillfället. Onödigt inlägg?

And all I want to do is believe.

Dags att sticka iväg till Döbelsgatan då, tjingeling!

Somman 09!

One wild night.

Oh yeah, asgrym kväll igår på Magic Bar! Men också väldigt trevligt hos Becca. Hon fyller år idag men vi va där igår för att fira. Många små barn men det va kul! Och god tårta (a) Och Fabian luktade bebis!

Sen började dom diskutera mat och diet och då blev vi såklart kvar ett tag till. Men sen kom vi iväg iaf till Magic Bar på Karlaplan där Håkan och Micke skulle uppträda senare på kvällen. Maten va super: oxfilé och potatiskaka med ost (tror jag, gott var det!). Till efterrätt blev det panacotta med bigarråer. Under maten gick lite trollkarlar runt och trollade vid borden. Till vårt bord kom bara (bara och bara) Axel Aldercreutz och trollade bollar och mynt ur öronen på oss bland annat.
Sen skulle han köra lite trick på scenen, man blir helt fascinerad, iaf jag. Om man ser trolleri på tv eller nåt är det inte på samma sätt. Då kan man inte försöka lista ut tricken på samma sätt. Och man blir ännu mer chockad när man sitter och fokuserar och tänker att nu ska jag allt se hur du gör. Och rakt framför ögonen på det så är tricket gjort och du märkte ingenting.
Sen efter en del trevlig väntan så drog Håkan och Micke igång! Alltid lika galna och eftersom vi satt vid bordet längst fram, jag allra längst fram så fick jag såklart hjälpa till på scenen. Men de va kul som faan! Man kan bara inte beskriva hur galen Håkan är, man måste uppleva det. Ni kan iaf få lite bilder!
Absolut det bästa på hela kvällen, man skrattar så mycket så man får ont i kinderna. Love it ♥

Min dator dör snart av brist på ström.

Galen fredag, massa prov och andra random saker. Blev en myskväll i soffan med film och American Idol. Och så lite panacotta på det! Ska gå och lägga mig nu för ska va ute hela dan imorrn, skoj skoj!!

Escape.

Nu har jag pluggat färdigt för idag tycker jag. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och sova och låta allt sjunka in.. Brukar faktiskt funka. Sen pallar jag inte stressa upp mig för provet för det har varit så luddigt och vi har knappt haft några lektioner sen typ januari? Så jag chillar med livet som man säger och så får de gå som det går, får flumma galet om de krisar eller nåt. Kommer jue inte bli bättre men man måste jue ha en back up-plan liksom.


Jag hade ett liv, sen började jag gymnasiet.

Satt och pluggade till typ halv sex, jag är så jävla bäst. Men e fortfarande inte klar så efter jag har tagit en snabbdusch blir det mer plugg. Funtar på att prioritera biologin så jag kanske får bra resultat på provet imorrn och sen skriva klart idrotten i skolan.. Blir nog faan så. Kommer förmodligen ha massa dötid ("är det det som kommer efter livstid?" kommer alltid tänka på de nu så fort jag hör dötid, tack pappa för din underbara humor!) så de e bara att skriva då, har bara en tredjedel kvar ungefär så det blir nog bra. Men då kan jag inte sitta här och gaffla!!

Glassigt värre.

Psycho.

Shu shu, kom hem från skolan för EN TIMME SEN? Herregud känns som att jag precis kom innanför dörren. Eller ja, har suttit ute och läst lite biologi, mys. Ska plugga massor inför provet imorrn och sen skriva på inlämningen. Underbart väder!! Måste plugga nu.


Love love love.

Har fixat till headern nu så den är över hela, yep yep. Sitter och lyssnar på världens bästa remix av låtar från 2009, så bäst bäst bäst!! Har precis duschat och har så ont i benen så jag nästan avlider. Det har varit så jävla underbart väder idag och det gillas inte, det ÄLSKAS! Ska snart dra mig ner mot soffan och titta på tv. Yeah!


Under construction

Håller på att fixa och trixa me bloggen som ni kanske ser. Fast jag kommer göra om headern sen. Nu är det dags för svenskalektion. Blä.

Give you fever!

Jag är jätteledsen för jag hittar inte mina mjukisbyxor som jag vill ha imorrn. Tror jag ska gråta en skvätt.. Sådär. Men vafaan dom kan jue inte bara försvinna? Höhö jag är så awsome på att leta, hittade dom nu under en tröja (y) Jag ville mest klaga på att jag inte kunde hitta byxorna så nu vet jag inte vad det här inlägget är till för, nu när jag hittade dom så jag grät i onödan. Äh jag slänger in en låt fifaan! ♥

 

Nu: Biologiplugg..


Drop it.

Åh man kan nog inte vara tröttare än vad jag är just nu. Eller jo, kanske lite. Dagen har varit LÅNG. Biologin är rena mardrömmen, det vi lär oss är ganska intressant men jag blir så stressad över att samma vecka vi ska ha prov så får vi lära oss nya saker som vi måste ha koll på. Tycker att de e ganska jobbigt.. Sen va de idrott som gällde, och det känns att jag inte tränat på ett tag. Sen satt jag och tittade på alla skateare (eget ord) vid Stadsbiblioteket och läste lite i solen. Men sen blev det för blåsigt så jag drog mig mot the voice och läste där istället. De va en okej lektion idag, jag gjorde fel hela tiden och då blev jag bara förbannad. Sen åkte jag hem och har ätit middag och fått hjälp av lillebror med idrotten. Nu ska jag duschaaaaaaaaaaaaaaaa innan det blir en kväll med tv/biologiplugg i pauserna! Multitasking är bäst (a)

 

Pepp!! Låten vi dansat till mest typ på våra lektioner.


We're just born to die.

Blä både mentorstid och idrott imorrn. OGILLAS. Brukar va pepp på träning men faan inte nu. Är otaggad på allt som har någon koppling till skolan. Jag funderar på att platta håret redan nu så jag slipper de imorrn. Hmm.. får se hur det blir snart. Äh jag pallar inte det heller. Ska borsta tänderna och lägga mig i sängen fort som attans. Måste läsa ut min bok också. STRESS STRESS STRESS STRESS.

 

Så fucking underbar, LÅNGA VERSIONEN!!


Upp och ner, ner och upp!

Hejsan hoppsan! Har suttit och gjort lite idrottsuppgifter. Svårt som tusan måste jag säga! Men det ska göras. Dagen har varit upp och ner, jobbigt som faan att vara tillbaka i skolan, gillas INTE. Träffade Ella och Tinka efter skolan, stack till Tinka och snackade lite. Mys. Gick hemåt i solskenet och kom hem och åt middag. Sen har jag suttit och pluggat. Nu är det en snabbdusch som gäller så jag inte missar så mycket av Erik och Mackan! Sen är det Hollywoodfruar, bra avslutning på dagen asså! ♥


Exposed.

Hemkommen från kära Eskilstuna. Mys dag med familjen, sånt behöver man ibland. Är på allmänt pisshumör för att lovet är slut så jag ska inte skriva så mycket mer.
Hej då.


If you want the rainbow, you got to put up with the rain.

Snart blir det sängen för mig, är väldigt trött efter dagens äventyr! Imorrn ska jag till farfar i Eskilstuna, vet inte hur länge jag kommer vara där men det visar sig. Börjar få lite söndagsångest redan nu.. Men det är nog bäst att skolan börjar igen, mindre tid att sitta och tänka då. Well well, ska bara kolla lite klipp på youtube och sen gör jag mig i ordning för sängen, pöss.

Keep on walking.

Tjingeling plingeling! Dagen har spenderats med Ella, wonderful. Blev inga bilder från Ikea för som idioten jag är hade jag glömt minneskortet i datorn.. Men när vi väl kom hem till Ella så fick jag låna hennes minneskort så det blev en liten "photoshoot" hihi. Satt också och kollade på gamla bilder, mycket fina minnen!

You live to learn and you learn to live.

Dagen har varit väldigt seg. Tänkte att jag skulle fota lite idag men så fort jag drog upp rullgardinen och såg molntäcket som gjorde världen grå så blev jag verkligen otaggad. Det enda jag gjort idag är att hjälpa mamma att handla, ligga i soffan, äta, spela lite spel, äta lite till (och ja så fortsätter det hela dan) Känns som att klockan är mycket mer än vad den är så jag ska bara titta färdigt på Mord i sinnet och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka läsa min satans bok!!

Imorrn ska jag träffa Ella igen, älskade vän. Ska till Ikea och flumma lite, blir nog lite bilder också. Försöker fota lite varje dag så man fångar lite bilder från vardagen, det är dom bilder som är roligast att titta på när tiden gått.. ♥

Jobbigt värre här..

Åh är jättetrött men har inte orkat flytta från soffan. Borde gå och lägga mig men då måste jag gå och tvätta av sminket och borsta tänderna, riktigt allvarligt i-landsproblem! Har suttit och slötittat på klipp på youtube och läst lite om ljusets roll inom foto, ganska viktigt så det är lite rolig läsning. Men nu börjar jag nästan få lite ont i huvudet av all läsning så jag ska förbereda mig psykiskt för att resa mig upp, önska mig lycka till!!

Jag vet att ni älskar min smutsiga spegel! ♥

Nej, molnig och extremt blåsig torsdag!

Har varit ute och gått och gått och gått i stan med Ella. Mycket snack och en del bilder. Först åkte vi till Mariatorget, gick till Slussen, därifrån en bit på Skeppsbron innan vi kom till Österlånggatan. Därifrån till Gamla Stan, vidare till Sergels torg. Vi fortsatte på Drottninggatan till vi kom till Observatorielunden. Sen gick vi till Odenplan, vidare till S:t Eriksplan och sen till Fridhemsplan. Åkte till centralen, där va vi tvungna att åka till Slussen och därifrån gå till Zinken för att de hade hänt en olycka på röda linjen (igen). Hela grejen tog typ 4 timmar så jag är helt död! Snacka om att jag kommer sova gott i natt hehe. Ikväll blir de bara chill i soffan! Är ganska frusen fortfarande eftersom det blåste så mycket i stan. Så nu blir det film med Jonte och lite gottis till hihi (a) Bjuder på lite bilder här!


Solig torsdag!

Har redan hunnit med lite smått och gott! Skulle cykla med Jonte med det fanns inga luft i däcken, så vi lekte ute bara istället. Tog lite sköna bilder (höhö) och sen stack vi och handlade lite. Ska snart sticka till stan med Ella, mys. Tar me kameran så det blir förhoppningsvis en del bilder! Puss.

Exponering

Sitter här och läser om kameror igen. Och man blir jue lätt förvirrad, trodde att EOS 450D va typ 1000 spänn billigare MED objektiv.. Då blir det mycket svårare eftersom det är mindre skillnad mellan dom. Men som sagt, jag har en del tid att grubbla på det hela.
Dagen på jobbet va ganska kul, fick göra en del uppgifter som jag gjorde när jag va yngre, fun fun. Sen va jag ute och lekte med Jonte lite, det va längesen jag gjorde det. Och lite myskväll med gottis och film. Imorrn kanske jag träffar Ella, annars ska jag bara va hemma och njuta av att typ inte göra nåt!! Nu ska jag fortsätta att bli förvirrad av alla forum om kamera och foto!

Mycket att göra på jobbet!

Jobbet gick väl bra idag, lite långtråkigt men jag ska egentligen inte klaga! När jag står där och bockar mina grid hinner man tänka på allt, verkligen allt. Det är kanske därför det känns som att tiden går i snigelfart, för att man verkligen hinner tänka på allt som man inte vanligtvis har tid att tänka på. Men just idag tänkte jag för det mesta på en sak, vad jag ska spara pengar till. Det är så mycket enklare att inte slösa alla pengar då, om man tänkt till exakt vad man ska lägga pengarna på. Och jag kom fram till det här: jag ska köpa systemkamera!


Har alltid (eller ja iaf de senaste 2 åren) varit sugen på att ha en men pengarna har inte riktigt funnits inom räckhåll, men nu eftersom jag har möjlighet att jobba och jag faktiskt tjänar lite extra så kan man tänka i dom banorna. För en system är jue inte de billigaste direkt. Har suttit större delen av kvällen och kollat ungefär vad jag skulle vilja ha, vilka som har många objektiv att köpa till (om jag nu skulle vilja göra det), vad filter och andra tillbehör kostar till olika modeller och sådär. Jag kom fram till att jag nog vill ha en Canon, jag är van vid "systemet" och hur deras kamerors funktioner är uppbyggda osv. Jag har kollat på två olika som jag just nu känner att de skulle kunna va någonting: EOS 450D och EOS 500D. Den sistnämnda är lite mer avancerad, fler megapixlar och därmed lite dyrare. Den första (450D) är inte jättedyr, en av de billigare systemisarna (hej hittar på ord) men med ganska mycket inställningar och lagom megapixlar (har egentligen inte så stor betydelse i just det här fallet om man inte ska smälla upp bilderna på nåt stort). Eos 50D ser också väldigt bra ut.. Jag kommer självklart inte bestämma mig här och nu eftersom jag måste tjäna ihop pengarna först. Det ger mig dessutom tid att vänja mig vid att fota mer och fota det mesta. Till exempel människor, system ger ofta skitfina bilder på just människor (tycker jag) men jag känner mig lite obekväm med just det. Så jag ska fota fota fota massor och längta innerligt till den stunden jag köper min system!


All I got is my guitar, these chords and the truth.

Well well well.. Klockan börjar bli mycket för min del, ska upp och jobba imorrn. Det är alltid najs med lite pengar i plånboken. Ska bara jobba två dagar för jag vill umgås en del med lillebror och bara ta det lugnt så jag kan plugga järnet när det är över sen. Nu ska jag börja stänga ner datorn och sådär och göra mig i ordning inför natten ♥


E det måndag eller?

Sitter hemma hos padre, kom hit för typ en timme sen. Påsk hos mamma va najs, massa mat såklart, godis och GH. Sen åkte vi med Björn hem, sjuk känsla måste jag säga. Liksom att ens brorsa faktiskt får köra bil! Men det gick bra så jag kommer nog förmodligen våga åka med honom igen haha. Ska snart gå ner och äta lite och sen ska jag nog pilla lite med PS (inget liv for sure) innan det är dags för massa bra på tv. Take care.

Why... WHY?!

Känns lagom kul när man drar upp rullgardinen och ser snötäcket som lagt sig överallt. VARFÖR? Fick nästan en liten tår i ögat (inte riktigt men) Ville bara säga det, nu ska jag äta frulle!

Tappat den röda tråden?

Tjabba tjena, låg uppdatering eller? Kommer nog vara så hela lovet om jag känner mig själv rätt. Eller ja, minst ett inlägg per dag kanske inte är så låg uppdatering om jag tänker efter. Iaf, det känns som att det inte blir något direkt innehåll i inläggen nu för livet leker, de e bara sjukt najs med vädret, sommarkänsla på hög nivå idag: solen sken, det va nästan för varmt för att gå i skinnjackan och folk grillade överallt så doften låg i luften. Underbart. Farfar var som sagt på besök, väldigt trevligt som vanligt och vi åt asgod panacotta. Sen stack jag till mi madre och vi handlade och sen har det blivit soffan hela kvällen. Både jag och hon va ganska sega så det passade oss bra. När hon gick och la mig kollade jag på Bröllopsfotografen. Handlingen är inte den bästa men jag tyckte ändå att den va ganska bra. Förmodligen för att han var fotograf höhö. Jag ska nog inte sitta uppe länge till. Det ska jue firas påsk här hos mamma imorrn och sen ska jag till pappa eftersom det är jobb på G, kan inte vända på dygnet helt jue. Yes det va allt från mig, ha de gött!
Ska också ta telefonlån för att köpa en kamera som Robin i Bröllopsfotografen! (IRONI)

You got me.

Och här sitter jag igen med PS, gör egentligen ingenting kreativt, tittar bara på massa tutorials och härmar. Men jag lär mig ändå lite och de e jue så roligt!! Men snart ska jag gå och duscha istället så jag inte ser ut som ett miffo när farfar kommer hit (för det gör jag faktiskt nu) Sen åker jag till mamma ikväll och vi ska ha lite "fredagsmys" med gottis och film! En riktigt mysdag tycker jag. Nu ska jag fortsätta en liten stund till med PS (bus)

Work in progress

Korta ord om dagen: Photoshop och sol. När jag inte suttit ute har jag suttit vid datorn och lekt i PS. Har en sån period igen.. Men det e najs! Imorrn ska jag inte sitta så mycket vid datorn hoppas jag. Farfar kommer hit på dagen och sen ska jag till mamma. Jaa vad ska man säga liksom, inte mycket idag. HA DET BÄST!

Glad Påsk eller?

Tjena! Har inte orkat blogga idag, känns som att dagen har varit superlång när jag tänker efter! Vaknade typ vid åtta och satte mig med PS, va tvungen att prova CS4 Extended!! Själv tycker jag inte att det inte är så stor skillnad från CS2 men det är jue lite förbättringar. Men jag kan jue inte allt heller, en med mer kunskap kanske tycker att det är jättestor skillnad. Anyway, sen gick jag ner och åt en mycket god LCHF-frukost (bortsett från sockret jag hade i teet) med pappa, mucho trevligt. Sen har det blivit en del foton idag också! En riktigt fin dag och katterna va på "modellhumör" idag så det va bara att passa på. Älskar känslan i kroppen när man får till en riktig toppenbild! Sen har jag inte gjort så mycket mer än att sitta och slappa. Pirates är på i bakgrunden, blir alltid lika chockad över hur jävla bra Johnny Depp gör Jack Sparrow. Awsome som man säger. Tror inte jag ska sitta uppe så länge till, bye.

Gick inte att lägga upp bild just nu, blir kanske imorrn..

Life is good.

Yo yo yo, what's up? Va en timme i skolan, provet gick ganska bra. Sen rullade jag till gymmet och körde lite kondition. Börjar bli riktigt duktig på att ta mig till gymmet faktiskt, tummen upp för det! Sen gick jag runt lite i stan innan jag åkte hem och mellanlandade. Sen träffade jag Ellaaaaa i Skäris och vi pratade om ditt och datt. Väldigt mys måste jag säga. Sen kom man hem och tog de lite lugnt innan det blev mat, kycklingspett i jordnötssås!! Gotta love it. Sen har jag bara suttit i soffan med min man TVn som sällskap. Sen det mest underbara: PÅSKLOV!! Känns helt otroligt skönt eftersom jag är ganska (läs väldigt) skoltrött just nu. Men jag laddar om under lovet så kör vi sen. Men under lovet ska man inte tänka på skolan så shhhh. Ska nog inte va uppe så länge till för jag är ganska trött ♥

RSS 2.0