Den långa vägen hem.

Yeah är inte helt 100 på kemin men jag är så förberedd jag kan bli på egen hand, nu får de gå som det vill! Nej men jag tror det kommer gå rätt bra ändå på provet. Jag kommer inte kunna allt men eftersom de bara va någon dag sen jag fattade grejen så är jag rätt nöjd med det. Så skönt att slippa ta me datorn imorrn, det väger trots allt en del, och sen träningskläder på det. Skönt att slippa kort och gott. Är fett sugen på att ha riktigt mysiga kläder på mig imorrn, ingen aning om vad jag egentligen menar med det men men! Är man snurrig så är man säger jag bara. Ska sitta uppe en stund till och läsa igenom kemin sen blir det sängen, åh så mysigt.


A pretty najs onsdag

Åh seg som faan! Dagen har varit okej. Gjorde inte så mycket som jag borde på kemin, hade ingen penna (ingen lögn faktiskt) sen lite spanish och svenska. På lunchen ville tanten på Julias att jag skulle äta bulgur fast jag inte hade beställt det.. Jag fick inget kinder ägg på matten så jag blev ledsen. Men jag fick låna en penna och då blev jag glad igen och jobbade med faktoriseringar och sånt. Sen shoppade jag lite smått och flippa galet på housen. Eller nåt sånt, kul va det iaf. Nu ska jag plugga kemi till provet imorrn. Det enda i skolan imorrn, så skönt! Sen är det påsklov!! Kommer bli galet skönt att komma bort från skolan. Sen blir det lite träning på gymmet också innan mitt lov börjar på riktigt. Så nu KEMI! (inte facebook)

Här är det slutpladdrat!

Gaaah borde göra min svenskaläxa nu, ska göra det om en stund. Ska bara packa väskan tills imorrn, annars glömmer jag typ allt kan jag lova! Näst sista dagen innan lovet, sjukt najs måste jag säga eftersom vi ändå inte brukar göra nåt nödvändigt på fredagar. Nu kan jag inte sitta här och pladdra!!

ÅH vårkänslor!!

Relax

Sista halvtimmen av kemin va hemsk. Jag hade fattat kemin, asbra! Men jag hade så grymt ont i magen så jag skakade. Läskigt som faan men som tur va slutade vi så jag tog mig hem och sov en timme, nu mår jag mycke bättre! Ska göra lite spanska och svenska, sen åker jag till dansen. Får ta de lite lugnt idag. Sen blir det en del kemiplugg när jag kommer hem, nu när jag fattar!! See ya ♥
Fick värsta vårfeelingen idag när jag gick hem, solen sken och gatan jag gick på var borstad. Inget ljud av grus som vi hört så länge nu utan torr mark. Bästa vårkänslan hittils!

Gaaaah

Sitter i det väldigt kalla klassrummet och hör Viktor i bakgrunden. Jag orkar inte plugga, kan inte. Snart är det kemi och det nästan knyter sig i magen när jag tänker på det. Jag förstår inte hur jag ska klara provet på torsdag, känns som en omöjlighet. Får se hur det går idag, om jag kommer någonvart. Som tur är får jag gå hem efter det. Jag älskar det med tisdagar, att slippa vara här så länge. Peace.
Btw, visste ni att det finns en stad i Finland som heter Kemi haha.

YES

Ni vet den där känslan när man kommit in till skolan, sätter sig i klassrummet och inser att man börjar en timme senare? UNDERBART!

Mat på g

Kom hem från gymmet för en stund sen. Gick jättebra förutom att jag inte kunde springa för mina skor va för trånga. Därför ska jag kolla på nya imorrn, yeah. Skolan va okej, fick vg på spanskan, det är jag grymt nöjd med. Svenskan va helt crazy, säger bara Alice i underlandet och knäcka den som en torr pinne. Skyndade mig från skolan, sprang nästan till gymmet. Så kul att komma dit och ännu roligare att titta på tv så att tiden bara flyger iväg! Nu står pappa och lagar mat och jag bara längtar!!

Aftermath

Tv hela eftermiddagen och kvällen, mys. Skola imorrn, tror jag dör. Träning efter helvetet (dvs skolan), kommer bli sjukt najs! That's all!

Wanna scream out
No more hiding
Don't be afraid of what's inside
Gonna tell ya you'll be alright
In the Aftermath
Anytime anybody pulls you down
Anytime anybody says you're not allowed
Just remember you are not alone
In the Aftermath

If it's a broken part, replace it.

Åh är så träningssugen!! Sitter och kikar på lite träningskläder på Stadium och man blir sugen direkt på att bara ge sig ut på en runda. Jag skulle aldrig våga det den här tiden men ändå! Blir förmodligen träning precis som förra veckan: måndag, onsdag och torsdag. Längtar redan till löpbandet ^^ Ska nog sitta uppe ett tag till och drömma mig bort till gymmet och titta på tv och sen blir det sängen. Efter dansen imorrn sticker jag direkt till pappa så jag och Lea kan ha Jericho-marathon och se klart hela andra säsongen! Så just nu ser söndagen ut att vara en väldigt bra ;)

Chill lördag

Sitter här nyduschad och har har färgat mammas hår, får se hur det blir sen! Vi har hunnit med rätt mycket idag, eller nåt. Pantat flaskor och fått ihop drygt 400 kr, ja ni läste rätt. Slängt random skräp och papper som också stått på balkongen. Köpt stolar och ett bord till balkongen så man kan sitta där på kvällarna när det blir lite varmare. Blev hämtpizza till lunch och så blir det våfflor till middag, najs eller vad? Man får passa på här hos mamma där man serveras mat med kolhydrater i ^^ Är det lördag så är det liksom! Ikväll är det andra delen av Millenium, grymt. Sen såg man att lönen har kommit och det är alltid najs, man blir jue lite sugen på att shoppa lite! Ska kolla på reprisen av Wipeout.

Sova? YES PLEASE

Fick en ganska hyfsad header. Verkligen inte vårkänsla men jag gillar den ändå. Lite tillfälligt men tröttnade som faan på den gamla. Ändrade typsnittet på inläggstexten som ni kanske ser, tycker att det är lättare att läsa nu. Börjar märka i kroppen att jag borde sova nu ska jag ska göra det, ska bli skönt att breda ut sig i sängen och bara släppa allt och sova! Vet inte riktigt vad som händer imorrn, vi kanske hittar på nåt jag, mamma och Jonte. Det får vi se imorrn. Typ 10 timmars sömn dit så det känns skönt!! Nu ska jag sluta att prata om hur skönt det kommer bli att sova, nu ska göra det också! Puss ♥

Fix och trix i PS

Äntligen fredag säger jag bara. Kemin går och helvete, nu vet Peter om det också. Kul kul. Engelskan gick bra, fick även feed back på redovisningen, han gav mig bra feed back! Är skitnöjd med det verkligen. Har spelat kort och myst med Jonte hela kvällen, skönt. Sitter i PS och försöker knåpa ihop en ny header, får se när och om nån kommer upp. Kommer förmodligen göra om designen lite då också. Nu ska jag fortsätta fixa och trixa ;)

KLAR

Just nu berömmer jag mig själv för att jag gjorde klart engelskan på mindre än en timme. Det ska belönas med sömn!! Hela dan har varit fel för mig idag, när klockan va ett kändes det som fem. Hööö..

Skolarbete och annat.

Nu måste jag göra klart engelskan. Håller på att somna sittandes men jag måste, kan verkligen inte improvisera en bra diskussion som ska pågå i 50 min. Måste faan göra det här. Betyget i engelska ska upp, jag kan bättre bara jag anstränger mig. Det gör jag nu, för imorrn den här tiden kommer jag ligga i soffan och ha HELG. Veckorna känns äckligt långa och det känns som att jag aldrig får någonting gjort i skolan. Pga en del saker kan det både bli enklare och svårare att fokusera. Men känner jag mig själv kommer det bli enklare i skolan och sen asjobbigt om jag måste plugga hemma. But that's life! Bara köra på och göra det bästa av de värsta situationerna. Nu jävlar ska det göras engelska och jag får inte sova förren jag är klar. Kan bli en lång natt det här.. Well nu vet ni hur jag tänker om skolarbete just nu, jag vet att ni undrade! ♥

"MAAAAAARIAAA!!"

Nu är jag hemma!! Skolan kändes allmänt onödig för vi hade inga lektioner, hade man inte muntligt prov på engelskan fick man gå hem. Så jag drog direkt till gymmet för att avreagera mig. Det blev kondition i nästan 1,5 timme! (eller säger man timmar?) Så otroligt skönt, det här ska jag definitivt fortsätta med! Sen åkte jag till Skäris och träffade Ella, flummade runt och livet bara lekte! Har inte skrattat så mycket på länge, grymt skönt. Nu ska jag plugga lite engelska och sen är det maaat, mums!

Inställd lektion.

Ingen lektion nu. Kul. Jag skulle kunnat vara hemma och sova för jag har gjort den uppgiften vi skulle gjort nu. Helvete, fatta hur besviken man blir. Aja det är väl bara att sitta av tiden, läsa lite kanske. Och så kräver Peter att vi ska kunna massa saker fast han inte ens är här. Kul! Eller så fortsätter jag att söka jobb, de e bara att köra.

What a crappy day.

Hela dagen har varit konstig. Sen lunch har det bara gått neråt nästan. Housen, som alltid brukar va superkul va inte det. Jag kunde inte göra stegen rätt, jag va ofokuserad fast jag tog i allt jag kunde. Jag gjorde illa axeln pga mina armbågar så jag inte inte vara me på hela lektionen. Jag började nästan gråta när jag gick därifrån, jag blev så besviken på mig själv. Jag åkte hem med Jason Mraz i lurarna.

En sak som är positiv däremot är att jag har börjat söka jobb nu! Är lite osäkert på hur mycket jobb det kan bli på mitt gamla jobb eftersom företaget har satts i konkurs.. Men det här är nyttigt det också! Jag har aldrig sökt jobb eftersom det gamla fick jag genom min pappa. Det finns inte så mycket jobb för ungdomar under 18 år men några finns det! Ska bli spännande om det ger någonting. En annan grej som är positiv: Imorrn blir det att träffa ELLA!! Shit vad jag behöver det just nu. Så först lite träning på gymmet och sen tagga hem till henne, NAJS med stora bokstäver. Måste snacka om allt möjligt med henne, annars dör jag nog. Nu ska jag nog gå och lägga mig faktiskt, ingen anledning att stanna uppe. BYE

KNAAAAAS

Kommer faila totalt på spanskan. Känner det på mig. Orkar knappt bry mig faktiskt. Iaf är jättehungrig nuuu. Två lektioner innan lunch. Träna en snabbis efter skolan innan housen. Bara springa av mig skiten, förhoppningsvis. Ska fortsätta att plugga spanska nu, inte för att det kommer hjälpa men ändå. Peace.

Memory Lane

Hela dan idag har jag längtat tillbaka till tider som va bättre än nu. Jag längtar tillbaka till Ht 08-Vt 09. Även om det inte alltid va upp är det nog det bästa året i mitt liv hittils. Jag fick gå i en klass där jag inte behövde tänka så mycket på vad som hände, behövde inte ha koll på alla, jag kände alla, kunde dom utan och innan. Jag kunde gå till skolan och se ut som trash och det va ingen som reagerade, alla va precis som vanligt och drog samma internskämt. Jag saknar den tiden, jag saknar förmodligen den bästa vän jag , Elzbieta Hlebowicz. Kunde va precis som jag ville, jag kunde gå med huvudet i det blå hela dan och när jag väl kom ner kunde hon bara säga: bror vi drar till donken, jag vill ha en cheesee. Så underbart, livet lekte och jag märkte det knappt.
Snart 6 år tillsammans, fler ska det bli faan ♥
Sen har jag längtat tillbaka till 27 september 2008, fryshuset. Jason Mraz stod på scenen och körde sin grej. Kunde inte tänka på något annat än hur lycklig jag var. Låtarna har gått på repeat hela dagen, kommer ihåg allt. Vad han sa, vad jag kände. Kom ihåg allt. Så underbart så det finns inte.
Dagen har varit en skitdag kort och gott, bortsett från dansen då Jonas va tillbaka och körde en helt insane koreografi, skrattade så jag fick ont i kinderna när han skulle vara feminin. Nu ska jag försöka trycka in spanskan i huvudet eftersom jag har prov på det imorrn. Kommer inte gå bra men man får faan försöka.

Snabb update

Skolan va ganska chill, bara en föreläsning om kost. ska snart byta om och rulla iväg till dansen, hoppas Jonas är där idag!! Behöver lite av hans energi känner jag. Hej dååå

Min kärlek till Maria..

Åh jag bara älskar Svenska Hollywoodfruar! Eller ja, jag älskar Maria Montazami. Jag lovar skulle man sitta och snacka med henne skulle man aldrig ha tråkigt, man skulle skratta åt allt hon säger. Så skön människa! Höjdpunkten i dagens program va jue när Kamran skulle sätta på sig tomte-skägg och hår så säger Maria: Du ser nästan ut som jag. Fatta hur klockren hon är! Fula Anna Anka skulle aldrig kunna bjuda på sig själv på det sättet om det inte skulle leda till att hon skapade stora rubriker.. Maria är bäst!!

Ja efter jag uttryckt min kärlek till Maria Montazami ska jag inte säga så mycket. Sovmorgon imorrn som sagt och dans på kvällen, najs dag eller vad? Ska faktiskt inte sitta uppe så länge till, ska utnyttja tiden till att sova! Ha det mys och sov gott! ♥

Skönt att komma igång med träningen igen!

Så jäkla skönt att träna! Har inte gjort det på ett tag men nu blev jag peppad och taggad och tog mig till gymmet. Tanja har jue börjat träna som faan så man måste jue sätta lite fart! Körde bara kondition, riktigt skönt att få springa av sig lite stress och press från skolan. Skulle tränat lite till och kört intervaller med spurt men jag fick skavsår så jag kunde inte.. Körde nervärvning och gick till bussen. Den gick i snigelfart för att de va köer typ överallt, bajs på det. Nu är jag hemma och ska snart äta, hungrig som faaan!! Sovmorgon imorrn också så det är typ sjukt najs, teori i idrott också om kost och sömn, är ganska taggad faktiskt även om jag kommer bli helt förvirrad eftersom alla kör LCHF här hemma, inte riktigt samma åsikter och regler om vad man ska äta. Men det löser sig, hejdå!!

HAHA

När jag var påväg från tuben såg jag något som jag stör mig på men som också gör att jag småfnissar vid tanken: 11-12åringar som står och munblossar och "gömmer sig" (innebär att stå bakom en pelare och bara "råka" hoppa fram hela tiden bara för att någon ska se dom) Hur tänker dom egentligen? Eller dom som står och ser skitförbannade ut och tror att dom ser coola ut då. Och dom ska stå jättenära utgången bara för att man inte ska missa dom när man går förbi. Onödigt eller vad? Dom får leva sitt skitliv och tro att dom är balla, för alla vet ändå att dom inte är det :)

På svenskalektion

Sitter i skolan och har läst ett utdrag i Liftarens Guide Till Galaxen. Nu tror hon att jag gör en uppgift men jag är klar me den så de e chill i typ en timme haha. Fett peppad på att träna idag! Yep yep yep nu ska jag fortsätta att chilla järnet. ♥

La la la lalalalaaaaaaa, planer för imorrn dåra

Har packat väskan, det blir gymmet imorrn! Så länge sen jag tränade, det ät faan sjukt och inte okej. Måste komma igång med träningen nu, börjar med imorrn. Har sovmorgon så det är najs sen blir det nog en rätt chill dag i skolan. Har egentligen inget mer att säga förutom GODNATT!

SÅÅÅÅ min humor haha!

Är det söndag eller?

Yo! Dansen gick super idag! Även fast vi körde dancehall som inte är lika roligt som ragga blev det en skön koreografi. Va ganska trött påvägen dit men fick världens energi direkt när vi började, det gillar vi. Nåt jag absolut inte gillar är det här äckelvädret! Snö och regn om vart annat, jag vill ha sol och vår!! Men det va lite lättare att städa idag när det va pissväder, då längtar man inte till att sätta sig ute eller så. Ska bara dammsuga lite nu så är jag klar sen!

Ja jag skulle kunna säga att jag är beroende är TV, vad ska man annars göra om kvällarna?

Sov en timme förut, blev så explosivt förbannad så jag somnade direkt. Okej kanske inte bara därför men men. Det sjuka va att jag typ kände min plus i hela kroppen hela tiden. Som när man sprungit fort länge, när man knappt hör något annat än sina hjärtslag? Så va det, ganska läskigt faktiskt för det slutade liksom aldrig. Iaf åt supergod middag och sen har jag tittat lite på tv som vanligt, jag skulle verkligen inte klara mig utan tv! Eller jaa jag skulle jue klara mig men varför inte om den ändå står där? Såg del 1 av Män som hatar kvinnor. Den verkar faktiskt bra! Jag kan knappt tänka mig hur bra böckerna då är.. Längtar till nästa lördag då dom visar del 2!

Imorrn är det dans som vanligt så jag får ingen direkt sovmorgon ändå :( Men att kunna sova till 10 iaf är ganska najs. Höll på att somna i soffan så jag ska sova nu, ska bli så skönt så ska ni bara veta! Ha det gött ;)
Har man en körd katt eller? Detta är lite av vad Nicke brukar underhålla sig med på dagarna! ♥

Fler och fler bilder på bloggen!

Det va otroligt segt på jobbet idag, det va verkligen skönt att till slut få åka hem! Satt ute i solen en stund och försökte fota katterna lite, gick sådär haha. Sen har jag bara suttit i soffan och nu ska jag plugga lite spanska faktiskt, har läxa tills på måndag. Sen ska jag nog bara ligga i sängen och vila fram tills middagen, mysigt!
Förresten appro på bilder! Finns det några amatörfotografer där ute som vill ha chansen att nå ut med bilder till byråer och andra bildanvändare? Då ska ni söka er in på denna sida: Ivos Foto. Det är en nyöppnad bildbank som ger just dig chansen att kanske tjäna en liten slant på din hobby! Jag har själv ett par bilder där så man behöver inte vara proffs eller ha en superkamera för att registrera sig och skicka in bilder. Det kan iaf vara värt ett besök på sidan! Klicka HÄR NU!

I'm so happy cause your gone, you are gone it makes me happy

Redovisningen gick HUR BRA SOM HELST. Är så stolt över mig själv, så sjukt att jag klarade det så bra som jag faktiskt gjorde! Man går långt genom att vara lagom förberedd och att framför allt våga! Spela roll och grammatiken blir lite fel, jag körde bara på. Sjukt skönt att kunna släppa det här nu och bara tänka tillbaka på det som ett lyckat arbete från min sida!

Efter skolan åkte jag hem och sen till IKEA för att möta pappa och Lea, tyvärr mötte jag bara Lea eftersom pappa va tvungen att åka till jobbet. Stackarn, tycker så synd om papsen ibland när det händer! Sen köpte vi mat på Heron, åkte hem och käka, Ella kom förbi en snabbis och sen har det varit soffan! Nu ska jag somna fort som tusan för jag ska upp och jobba imorrn!! Gillas gillas gillas (fram tills typ 12, sista timmen är värst!) men skit samma, de e ett jobb, jag är glad att ha ett! Nu ska det slutas skrivas och sovas mer, är faktiskt väldigt trött även fast jag försov mig en timme i morse, så god natt! ♥

Tjabba

Sitter i skolan och gör absolut ingenting höhö. Redovisning i eftermiddag, börjar bli lite nervös nu. Aja HEJ DÅ!

Mental förberedelse pågår

Fick reda på att vi är i sista gruppen imorrn=mer tid att öva på presentationen. MEN då kommer en i vår grupp inte kunna vara med. Bajs på det.. Så jag har mest förberett mig mentalt och haft som ett mantra i huvudet hela kvällen: Det kommer gå bra och det är snart över. Ska nog bara lägga mig i sängen och sova ikväll, är helt slut och måste vara på topp imorrn! (spelar egentligen ingen roll eftersom jag ändå kommer bli seg till redovisningen kl.15) Ska nog sova mest för att jag är trött och inte orkar läsa höhö. Onödig info I know men who cares? ;)

Snart är det över!!

Har jobbat hårt i skolan idag, sista dagen innan redovisningen imorrn! Börjar faktiskt bli lite taggad.. Men det är mest för att jag vill ha det gjort. När jag går från skolan imorrn, då är det slut, ende, wakasan, eindigen, τέλος, fine, akhir, نهاية, koniec, конец, крај, final, konec, vége, mwisho (kul man kan ha med Google translate ibland haha) och det kommer va så skönt att släppa det! Är faktiskt rätt nöjd med min insats, det gör vi tummen upp på. Ska öva på presentationen lite ikväll och sen blir det soffan, Vampire Diaries idag! Har inget mer att skriva nu. Hej då, farvel, paalam, dag, cześć (okej ska sluta nu haha)

22.24

Blev sjukt sugen på att träna, bara sådär. Det kommer gå över när jag lägger mig i sängen :) Nu blir det läsning, har läst över 150 sidor nu! *stolt* Ganska bra med tanke på att jag började i måndags? Det är dessutom en engelsk bok så jag läser lite segare. Slutsnackat! Dags att hoppa i säng (inte bokstavligt men haha)

Jag har ont i min skenbensmuskel..

Halli hallå! Är fett uppe i varv just nu! Skolan va sådär, housen va superkul idag! Jag satte koreografin som va ganska lång, så jag är skitstolt över mig själv! Jag känner verkligen att jag gjort framsteg! Och jag snappar upp koreografi snabbare! Och jag skriver alla mina meningar med ett utropstecken på slutet! Haha men jag är jätteglad, känner mig duktig. Och det får man faktiskt göra ibland. Sen va Bounce där och repa så dom ställde sig och kollade en stund, då ger man jue alltid lite extra. Det är jue riktigt talangfulla människor!! Nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan och jobba lite med powerpointen som vi ska använda till redovisningen. Yep, det var allt just nu. Ha det!

A reminder to myself

När den äckliga snön och isen smält bort och det är lite plusgrader ska jag ut och springa! Gjorde det under några (läs någon) veckor i somras och jag ångrar att jag inte började tidigare! Måste få upp min kondition och göra mig redo för Beach 10 (låter helt knas att säga så jue :o) höhö nej men framför allt för att jobba upp min uthållighet och få upp flåset! Lite pinsamt att man typ blir anfådd av att springa när tåget kommer..

Run Forrest, RUN!
Älskar att säga så när man ser någon springa hihi ♥

Lite bilder från stän

Kom hem för ett tag sen och har precis ätit mat. Håller på att skicka lite bilder som jag tog i stan till Ivo. Blev riktigt nöjd med vissa! Så kul när det blir så tycker jag. Höll på att halka hela tiden när jag skulle ner från höjden bakom stadsbiblioteket, men det blev bra bilder och jag har alltid velat se vad som finns där uppe haha. Sen blåste det väldigt mycket så mina händer blev till is! Det botades med en mugg varm choklad. Vi hade Mario på dansen idag igen. Inte lika kul som förra gången för vi gjorde typ samma sak hela tiden.. Hoppas Jonas är tillbaka nästa vecka och delar med sig av sin energi! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen och sen plugga lite, måste jobba på presentationen och om jag hinner lite på powerpointen. Vi får se hur mycket jag gör, sen blir det tv (typ mitt liv haha) Bjuder på lite bilder också!! (edit: texten blev helt fucked up, har ingen aning om varför)

 

Va först i Slussen..

 

 

Påväg mot Gamla Stan..

 

 

Såg en helikopter..

 

 

Ovanför Stadsbiblioteket, mucho fint!


Fotosugen

Slutade som sagt tidigt idag, väldigt najs! När jag kom hem satte jag mig ute i solen ett tag och fotade katterna lite. Nu har jag suttit och pluggat lite. Presentation och deadline på fredag (stress!) Ska sticka iväg till dansen sen, funderar på att sticka lite tidigare och fota lite på vägen.. Vill verkligen komma igång med det så jag kan få bra bilder! Dessutom skiner solen idag så det blir nog bra :) Men som sagt, jag får se. Nu ska jag fortsätta plugga en stund innan jag går.


22.25

Tv tv tv hela kvällen! Bäst är jue Maria Montazami, man måste bara älska henne! Om jag någongång måste bli Hollywood-fru skulle jag lätt vilja vara som henne, måla på läppstift och köpa tassles hela dagarna! Hihi nu måste jag läsa järnet! Imorrn blir det kort dag i skolan, kollade just och jag har dessutom sovmorgon!! Så jag börjar 10 och slutar 11.30, e inte de naaajs? Efter det blir det plugg plugg plugg, måste träna massor till presentationen på torsdag. Aja nu ska jag stänga av datorn och läsa läsa läsa (älska att upprepa det jag ska göra höhö)

Så skönt med lite sol och vårväder!

Gick upp tidigt imorse, klockan 6. Sjukt ovant för att vara en måndag då jag brukar gå upp halv 8. Men har man innebandy i Frescati så har man! Jag gillar inte bollsporter men innebandy är sjukt kul! Jag blir så peppad, skriker som en riktig idiot och kutar runt som en duracellkanin, jag överdriver inte. Kul som fan va det iaf! Sen lite matte och mat på donkish med Tanja. Sen fick vi sluta av någon anledning, kommer inte ihåg va Eva sa. Så då bestämde jag mig för att hitta en vårjacka. Men det fanns inte en som jag ville ha nånstans! Blev jätteledsen (läs irriterad) så jag köpte lite smink som jag verkligen va in need of. Och för att svalka ner mig köpte jag även min första glass! Piggelin såklart och dom har höjt priset!! Det tycker vi inte om.. Nu ska jag sätta mig i soffan, puss på det! ♥

Time to study.

Uppdateringen har varit låg nu i helgen. Eller ja kanske inte men ändå haha. Va på raggan idag, inte så rolig koreografi plus att vi inte fick ha hel lektion för att vissa inte orkade hämta kläder när alla andra fick göra det. Satt framför ett par irriterade snorungar på tuben hem som sparkades och morsorna sa inte ett skit. Jag bytte plats och dom kolla snett. Sen har jag bara spelar Zeus, grovt beroendeframkallande spel! Men nu måste jag faktiskt börja plugga så det ska jag börja med nu. See ya ♥

Salem är coolast, bara så ni vet!

Salem skulle vunnit. Han skulle lyckas bra utomlands. Men nej då ska Anna fucking Bergendahl vinna. Hon som låter som ett får. Åh är verkligen besviken på Sverige. Bara så ni vet!
Har inte gjort så mycket idag, skulle pluggat men det försvann liksom när jag satt inne i mitt spel (a) Imorrn ska jag faktiskt plugga en del på kvällen när Jonte inte är här så jag kan fokusera. Nu sitter jag och tittar lite halvt på Beck, ska snart göra mig i ordning tror jag så det bara är att lägga sig i sängen sen, skönt :) ♥

Fredagskvällen avslutas med Dexter!

Ligger här i min breda säng men är inte riktigt sugen på att sova än. Det har varit en ganska seg fredagkväll, har varit helt slut, familjen också. Så det blev lite tv som vanligt och sådär. Eftersom jag inte vill sova riktigt än blir det ett avsnitt av Dexter i sängen! Mys ♥


Projektet börjar fixa sig!

Sitter i skolan och gör inte så mycket. Vi har gjort rätt mycket idag så vi ska snart gå hem, ska bara kolla med engelskaläraren om vi ska göra nåt förutom projektet. Det blir till att skriva presentationen i helgen. Men det kommer bli jävligt skönt att få åka hem lite tidigare! Kimmy har till och med sagt att jag inte ska göra mer idag för att jag har varit så duktig haha. Ikväll blir det fredagsmys hos mamma, och så får jag se min nya säng som mamma fixat :D En bredare, 160 cm istället för en 90 cm (a) Nu ska jag stänga ner datorn tror jag, börjar få ont i huvudet.

Är försök till poesi tecken på trötthet?

Håret är tvättat, ansiktet likaså. Tänderna är borstade och det är dax att säga hej då.
Poetiskt va? haha jag är överdrivet trött och ska läsa lite nu så jag blir klar med min bok så jag kan börja läsa dom två böckerna som jag måste läsa till skolan (y) Projekt hela dan imorrn, kan nog bli bra. Sen åker jag till mamma för lite fredagsmys! ♥

Mu

Det känns som att jag har varit väldigt effektiv idag, eller nåt sånt. Vi hann ganska mycket på projektet idag och jag har gjort många fina diagram! Direkt efter skolan åkte jag till jobbet och gjorde klart lite bitar, sen handla med pappa och nu sitter jag här och har gjort lite till på projektet. Men jag ska nog inte göra så mycket mer idag. Jag är helt trött i huvudet av alla rådata och diagram! Skriver kanske sen, får se hur det blir. Bye

Time to say goodbye.. Eller ja iaf godnatt!

Blev inte mycket plugg ikväll ändå, har iaf skickat in svenskan så de känns MEGASUPERÜBER(och massa andra ord..)BRA! Så skönt att kunna släppa det och fokusera på projektet. Hela dan imorrn (ca. 3,5 timmar) att jobba med de så jag hoppas vi kommer nån vart med detta.. Sen är det bara öva inför redovisningen, alltså debatten. Ogillas men vad ska man göra, joo redovisa. Efter skolan blir det ungefär 2 timmars jobb, väldigt najs med lite extra cash! Nu är det såhär att jag ska sova nu (eller rättare sagt läsa bästa boken, eller ja nåt sånt och seeeen sova) Nu vet ni heh, godnatt sötisar (va bara tvungen att skriva så hahah) ♥

Ville ha någon bild som symboliserade hur glad jag är över svenskan men det fick bli den här istället. Jag är iof glad där också men men!



Förra sommarn på Grönan, bäst ♥

Svenskaplugg och projekt

Åt bästa middan, billy pizza (a) inte den bästa maten ur hälsosynpunkt men gott va det iaf! Skolan va sådär, projekt hela dan typ och jag blir bara stressad av det för vi kommer typ ingenstans. Sen skulle jag till biblioteket och kolla böcker men dom hade inga av de fyra böckerna jag kunde välja mellan, så pappa ska köpa en åt mig istället :) Housen va kul, energin va på topp men det är så jobbigt! De går snabbt och man blir trött. Är helt slut i kroppen nu. Längtar efter att slänga mig in i duschen men först blir det lite plugg, måste utveckla min svenska mer (deadline idag), inte kul. Sen blir det nog soffan för min del resten av kvällen. Är sjukt trött. Aja, heeej dååå får se om jag skriver nåt senare.

Skulle man inte kunna sova sig igenom allt?

Fuckar ur på Stadsbiblioteket som knappt har några böcker! (Eller ja, iaf dom jag behöver..) Anyways känner mig smått stressad över allt i skolan nu, har inte ens börjat på historiska romanen (eftersom jag inte har någon bok), jag har ingen aning om vad jag ska göra i engelskan (tydligen så ska vi läsa en bok där också), projektet går skit och jag har värsta pressen på mig känns det som eftersom min grupp har bestämt att presentationen ska bli en debatt, kan inte va dålig för då drabbar de dom andra i min grupp. Blä jag vill bara sova igenom allt just nu. Orkar inte, Federico kommer säkert tjata om spanskan också. Helvete kom just på att vi har övningsprov på glosor imorrn. Säger jue de, har inte koll på nånting! Nu ska jag lägga min och deppa i sängen för allt skit och lyssna på Outasight och läsa en BRA bok som jag faktiskt äger. Hej då.

Är alltid lycklig när jag dansar

Tänkte skriva ett inlägg i skolan men då skulle vi på lunch så jag hann inte. Bajs på skolan, hatar vårt projekt som tydligen ska redovisas nästa vecka. Vill bara att det ska vara över! Sen idrott efter lunchen som bestod av väldigt kompakt raggmunk. Helt okej även om jag dog lite som jag alltid gör när vi har styrketräning (a) Sen skulle jag låna en bok till svenskan men den fanns inte! Så då tänkte jag att jag tar en annan av böckerna vi kunde välja mellan men tror ni den finns då? Blev lite irriterad, speciellt eftersom vi ska ha den imorrn.. Så jag drog till dansen typ jättetidigt. Sen när vi väl skulle börja så kommer Mario in för han är vikare för Jonas. Brukar tycka hans koreografier är lite svåra men den vi körde idag va helskön! Jag bara körde med världens energi och hade hur kul som helst. Men nu är jag helt slut och vill verkligen inte plugga svenska sen.. Kanske hoppar över det och gör det på lektionen imorrn eftersom jag ändå inte har någon bok. Jag får se, nu ska jag kolla om maten är klar, man blir jue hungrig av att träna!! Skriver nog ett inlägg senare, så vi hörs då ;)

Från avslutningen i julas, kärlek ♥

Seg kväll eller vad?

Sitter och lyssnar på Outasight, inte alls min musiksmak direkt men dom har sköna låtar! Just nu är det Brand New Day, men favoriten är Good Evening som jag fick "reda på" genom en kille jag prenumererar på på youtube, Ray William Johnson. Vet inte varför jag tycker om honom men det är alltid kul att titta på hans vlogs och hans andra kanal som är mer humor, älskar det!

 

Iaf, har inte gjort så mycket mer ikväll än att titta på Dexter, har precis börjat se det. Eller ja, har kommit till episode 3 season 2 (a) Sen var det premiär för Svenska Hollywoodfruar. ÄLSKAR Maria Montazami! Hon är så blåst men inte på ett jobbigt sätt så det blir bara kul!! Nu ska jag nog gå och lägga mig, har varit trött hela dan. See yaa ♥


Monday

Sitter i skolan nu, har precis haft lunch: donken. Utan cola, det är stort för mig. Min tandläkare sa åt mig att mina tänder kommer brytas av om jag fortsätter dricka läsk. Så man får hålla sig till helgen.. Det gick ändå ganska fort att vänja sig vid skola igen, men lika tråk. Nu ska jag ha svenska HEJ DÅ
Sitter och lyssnar på Salem al Fakir bara sådär, mys ♥

Dreaming with a broken heart

Jag vill inte till skolan imorrn, jag vill inte gå upp tidigt, jag vill inte. JAG VILL INTE (nån som missat att jag inte vill till skolan imorrn?) Jag blir ledsen när jag tänker på skolan. Ändå har jag varit borta från skolan i typ två veckor, det kanske är därför det känns mer? Det känns inte kul någonstans! Jag brukar ändå tänka: "äh jag får jue träffa folk och så, ha roligt" men nej faan det skulle jag klara mig utan känner jag nu. BLÄ men vad ska man göra? Man måste ge sig iväg till helvetet. Skulle faan hellre jobba alltså. Blää. Jag kan trösta mig med lite John Mayer och tycka lite synd om mig själv (jag vet att jag kommer vänja mig efter typ 10 min i skolan så egentligen är det fett onödigt att jag tycker synd om mig själv men det skiter jag fullständigt i!) Anyways, godnatt Sverige.

Good morning starshine, the earth says hello

Godmorgon. Vaknade typ nyss, jag ville sova mer men eftersom Conny var i köket (precis under mitt rum, ljudet går direkt upp) så gick det bara inte. Så jag satte mig här och försökte vakna till. Idag ska jag slappa och städa lite. Och ha söndagsångest en dag till! Det va så jobbigt för jag hade det igår hela dan för att jag trodde att det var söndag. Vill verkligen inte tillbaka till skolan.. Har ett projektarbete som väntar.. Och jag missade början eftersom jag var sjuk så jag får se hur mycket min grupp har hunnit. Aja nu ska jag inte tänka på det utan jag ska tänka på vilken underbar skön söndag jag kommer ha! Ska snart gå ner och käka lite, men först lite bloglovin' och musik!
David Bowie-Suffragette City <---- SPOTIFYLÄNK

Sleep with one eye open, gripping your pillow tight.

Eftersom jag sov väldigt lite i natt så blir det sängen för mig nu! Är extremt trött och tvingade mig själv att titta klart på mini-dokumentären om Metallica´s "Enter Sandman". Ganska intressant faktiskt även fast jag inte är något Metallica-fan direkt. Tittade på Melodifestivalen innan också, det blev ändå ganska okej finalister från andra chansen. Men jag har nästan ingen direkt favorit, det är ändå inte bra tv längre så jag bryr mig inte så mycket :) JUSTE sova var det ja! God natt allihopa! (eller ja dom 3-12 läsare jag har haha, men jag är lika glad för det!)

Förra sommarn ♥

Whataya want from me?

Verkligen dagens låt, kärlek till den och videon ♥


Starman

Tjena! Kvällen igår va huuur trevlig som helst. God mat och trevligt sällskap. Sen urbra musik på det, så perfekt. Jag kom på mig själv igår när dom spelade att jag är helt tom i huvudet. Tänker inte på nånting förutom musiken. Då känner jag mig så lycklig, lycklig på riktigt. Jag behövde verkligen det. Men dessvärre kom vi hem lite sent..typ vid halv 2, jag kom väl i säng och somnade runt 2? Sen gick jag upp vid ja halv 7, skulle till jobbet. Gissa om jag är trött nu såhär på eftermiddagen! Ikväll blir det soffan som gäller, ska bli så skönt att bara ha en hemmakväll med pappa och Lea! ♥

Vem tog mina lock...?

Det gick bra på IKEA, fick med mig en del saker. Men när jag skulle hem sen, fyfaan va ont jag fick i armarna! Sen visade det sig att i en förpackning så fattades det lock.. Men de kostade ingen förmögenhet så det är ingen big deal :) Ska snart hoppa in i duschen så jag är fräääsch ikväll haha. Har inget mer att säga egentligen, mer än hej då! :)
Kan inte bestämma om jag gillar den här bilden eller inte haha. Men man måste bjuda lite på sig själv ;)

Om dagens planer i korthet och min kärlek till IKEA..

Tjingeling! Har precis vaknat och ska snart gå ner och äta nåt. Dagens planer är faktiskt att åka till IKEA! Jag älskar IKEA, har nästan alltid gjort det (så länge jag kan minnas liksom) Jag vet inte riktigt varför, det är nåt som är så bra men man kan inte sätta fingret på det.. Många tycker jag är helt sjuk i huvudet men det skiter jag i för IKEA är bäst :) Ska köpa lite lådor och förvaring som gör det enklare att städa (plus att man inte behöver se all skit jag har samlat på mig men vägrar att slänga) Det är såå typiskt mig. But anyway, sen blir det Svahnmärkt ikväll! Ska bli kul och väldigt trevligt :) Idag är det väldigt fint väder btw, solen skiner!! Jaja nu ska jag sluta, see yaa ♥

A lovely day with Ella

God morgon på er. Sitter här hos Ella och tittar på när hon sover, så sööt ♥ Igår va de verkligen en dag med Ella. Eller först va jag hos frissan.. Färgade om till min "vanliga" färg (den som jag tycker e mer jag) och klippte lugg och kort blev det! Men det blev bra, även fast man känner sig som en femåring i luggen i början.. Sen träffade jag kära Ella och vi käka på Subways, gick runt i Skäris och hade skitkul haha. Sen åkte vi till Heron för vi skulle på bio, men vi va lite tidiga så vi va på Media Markt och "testade" Apples datorer höhö. Sen va det dags för Alice i Underlandet! Såklart i 3D. Johnny Depp va bara för bäst (som alltid) och jag kommer se filmer igen! Sen tog vi en fika på ett jättemysigt ställe på Heron, snackade lite skit och sådär fram tills vi båda höll på att dö för de va så varmt, så vi gick ner till fontänen och lekte lite precis som när man va liten. Sen åkte vi och hälsade på min kära moder på jobbet, mys. Hon blev helt chockad när hon såg mig, hon kände inte igen mig heller så jag ångrar att jag inte busade lite me henne (a) Hon visste alltså inte att jag hade klippt mig. Sen åkte vi hem till Ella och spelade lite Eyetoy och såg 10 things I hate about you. Sen blev vi så irriterade på att Heath Ledger va galet snygg och alldeles för underbar för att dö så ung, så vi gick och la oss (och för att klockan va typ 3?) Här kommer lite shnygga pics från igår!








Sista dagen på jobbet avklarad

Åh äntligen hemma! Har så ont i fötterna efter att ha stått hela dan, men det är jobb iaf. Sista dagen för lovet, ville inte jobba mer. Det ger lite extra pengar men jag är inte låst till nåt hela lovet, positivt :) Ska snart gå ner och starta en tvättmaskin och sen käka lite, mums. Sen blir det nog tv resten av kvällen, kanske lite Jericho (en serie jag och Lea fastnat för nu höhö) Imorrn blir det bio med Ella, bäääästaste har inte sätt henne på 12734203 år känns det som. Nu ska jag göra lite nytta, hej då :)

Det är jobbigt att jobba, men såå värt det när lönen kommer..

Nu är jag hemma efter en dags slit! Har gjort samma sak heeeela dan, lite tråkigt men what to do? Ska snart få maaat, är helt utsvulten! Sen ska jag bara slappa i soffan hela kvällen, är verkligen jättetrött. Nu har jag inget mer att säga, good bye!

RSS 2.0