Happy new year!

Hej hej, snart är 2009 slut. Fatta ovant att sga 2010! Men jaa, om bara några timmar kommer jag äta min första godisbit på ett år, fatta sjukt att jag faktiskt kunnat hålla det! Men jag ska inte svulla bara för det, ska försöka hålla mig till n gång i veckan :) Sven och Marcus är här och vi har spelat massa Wii, kul kul när man är fler. 

2009 har varit som en berg och dalbana, inte mitt bästa år men inte heller mitt sämsta. På topparna har de varit perfect men dalarna har var sådär. Nu laddar jag på ytt och hoppas att 2010 blir bättre! 

GOTT NYTT ÅR!  ♥


Kort och gott om dagen

Idag har det alltså firats jul här hos mamma! Har väl inte hänt så mycket egentligen men höjdpunkterna va väl julklapparna (a) Jag fick bl.a. flera MJ-skivor som jag så duktigt redan lagt in i datorn, lite kläder, pengar (yes!). Sen fick hela familjen ett Wii av tomten som jag och Jonte har suttit och spelat, kul kul. Det har egentligen inte hänt så mycket mer faktiskt. Nu ska jag fortsätta att titta på Midsomer Murders!

Eh ja, brist på annat

Tjejer som ser detta måste "fylla i".

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.   
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.

Totalt: 2


[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[/] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad. 
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.

Totalt: 2+4,5

DU ÄLSKAR:


[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[/] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor 
[x] Mjukisdjur

Totalt: 6,5+7,5

Du shoppar/shoppat på:

[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[x] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters

Totalt: 14+4



DU SÄGER OFTA:

[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cuite (Cuite? felstavning på cutie?)
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous

Totalt: 18+5



DU LÄSER:

[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] okey

Totalt: 23


DU GILLAR DESSA FIMER:

[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl

Totalt: 23 + 5


DU BRUKAR KOLLA PÅ:

[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes
[x] Idol

Totalt: 28 + 5



Totalt: 33

Får du: 0-20: mer pojke än tjej
Får du: 20-30 pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej
Får du: 50-60: du är riktigt flickig

Bad day? No, a GREAT day

Kom hem för ett tag sen, shit va slut jag är! Men de va asklu idag som vanligt, eller lite roligare faktiskt. På första klassen hade vi Dawid istället, tycker han e mycke bättre! Lektionerna blir liksom lite roligare. Så stort plus på de. Sen på raggan dansade vi dancehall (klassen e egentligen ragga/dancehall). Inte lika kul som raggan men ändå grymt rolig. Efter lunchen hade vi MJ, roligare idag för det va en roligare koreografi och liksom till en specifik låt, tycker de är mycke bättre så. Sen street fusion, ny koreografi som va mycke lättare, det va en utmaning men jag hann ändå med det mesta. Så idag va de roligare för jag kände mig inte så efterbliven. Sen åkte vi hem för vi pallade inte med hip hop 2, inga mer koreografier! Sista dan imorrn, tråkigt men ändå ganska skönt, min kropp behöver vila! Dessutom kommer jag jue fira jul en gång till, fast hos mamma då på onsdag så det blir skoj. Nu ska jag ta en välbehövd dusch!!

Tell me what your name is

Har snart fixat färdigt mig och ska snart bege mig till The Voice. Jag är otroligt stel idag och har en del träningsvärk.. Så jag får se hur det går, men faan de e bara att köra! Näst sista dagen idag. Nu måste jag packa ihop det sista och sticka!

Soul on fire

Kom hem lite tidigare idag för jag gick inte på sista klassen, orkade inte! Har ännu mer ont i kroppen idag. Eller det är mest trötthet i musklerna typ? Men ja, dagen gick braaa. Vi fick beröm på Hip Hopen (känns verkligen skitsjukt att skriva så men ja) och det är jue alltid kul :P Raggan va roligare idag, even better. Förutom att min höft knäcktes så det gjorde ont hihi. Lunch utan bestick och sen va de MJ. Lite roligare idag. Sen Street Fusion! Jag fattade koreografin bättre idag även om jag inte gjorde rätt alla gånger, men man kan jue inte va bäst första gången direkt. Sen åkte jag heem och nu har jag ätit och nu ska jag duscha, LOVELY ♥

Great day for dancing

Har jag sagt hur mycket jag älskar dans? haha jag är helt slut i kroppen efter en dag på The Voice, men SHIT va kul de va!! Första lektionen böjade vid 12 men som vanligt va jag och Cassandra tidiga, så det blev lite väntan. Sen hade vi Hip Hop 1 med Mario, ganska okej. Jag tycker inte att han gör så roliga koreografier på lätt nivå. Men det är jue ändå dans så jag ska jue inte klaga? Sen hade vi Ragga med Valdés, typ roligaste lektionen på hela dan? Jag hängde liksom me bra i koreografin men det va svårt att hitta rätt takt eftersom det är lite annorlunda. Men nu kan jag skaka rumpa, eller nä, men jag vet i teorin hur man ska göra haha. Sen va de lunch, och tur det, jag blir jue hungrig skitfort. Vid halv 5 va de Michael Jackson med Isse. Trodde att det skulle vara roligare, antingen att vi skulle lära oss typ hans koreografier eller liksom moonwalk eller nåt. Men jaa det va helt okej ändå, även fast isses lektioner är lite tråkiga. Sen efter det va det Street fusion med Danne, grymt roligt i början, fram tills det blev mycket koriografi på kort tid. Jag tror att all den koreografin vi gick igenom va typ 20 sek.. Så det va inte så kul på slutet när jag kände mig dålig. Sen efter det gick vi på Hip Hop 2 med Mario. Roligare koreografi än på 1an även om det gick lite fort och jag inte såg för att de va folk ivägen.. Men jag va så seg i huvudet så det va jue inte bästa dansen direkt på slutet haha. Får se om jag tar 2an eller 1an imorrn kväll, för jag vill liksom utnyttja campet så mycket som möjligt, vila kan jag göra 2010!! Hihi, nu ska jag strax sova så jag orkar köra imorrn också, 3 dagar kvar! :) Puss ♥

Your song

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

I get by with a little help from my friends.

Har inte hunnit blogga idag för vi åkte till farfar ganska tidigt och kom hem för typ 2 timmar sen eller nåt. Det va kul och mysigt och vi gjorde inget annat än att äta! Men gott var det ändå :) Fick 500 kr, välbehövt! Och en alladinask som jag sparar till nästa vecka när jag får äta godis igen! Shit jag kommer jue gå upp flera kilo haha.

Imorrn börjar winter camp. Är sjukt taggad just nu! Det kommer verkligen bli skitkul, liksom dans hela dan från 12 till halv 9, utom 2 timmar för lunch men ändå. Fatta 6,5 timmar dans!! Jag kommer vara helt död på vägen hem sen men skit i. Snacka om 4 intensiva dagar.. Totalt blir det alltså 26 timmar. De e faan mer än ett dygn! Så om jag är smart så går jag och lägger mig snart så jag kan ladda upp lite. Men inte än.. :)

Julafton är över.

Det här har varit en av de bättre jularna måste jag säga. Ingen hysteri över att paketen måste öppnas, inget buller vid middagen av massa människor. Vi blev bara 6 stycken och det räckte verkligen, behövdes inga fler! Vi tog det lugnt med paketen och det kändes verkligen skönt att det inte va så mycket egentligen. Vill ni veta vad jag fick då? Hihi, fick mest småsaker egentligen: pengar, presentkort, en bok, duschtvål och bodylotion och lite annat. Sen säger Lea när alla julklappar är utdelade: ja sen får du vip-kortet till dansen också men det räknas nästan inte som en julklapp. Tror ni jag blev glad eller?! Kunde nästan inte sluta le! Helt sjukt och de kommer bli så jävla kul! Imorrn ska vi åka till farfar i snöstormen och fira där. Hoppas att det blir trevligt och så! Kanske inte att åka i snöstorm men ja. Nu ska jag sova och tänka på vilken underbar termin det kommer bli på dansen.. Peace änd löve, ha en fortsatt trevlig helg! <3

Mobilblogg framför TVn

Sitter och tittar på gamla Top Model, hihi så kul när dom lackar ur när dom behöver klippa sig. Imorrn är det julafton, men det känns verkligen inte! Helt sjukt. Hihi jag har egentligen inget mer att säga nu :)

ÅRET 2009

Hur har året nollnio varit för dig? - Som en berg- och dalbana!
Bättre än förra året?  - Till viss del
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - MYCKET, både bra och dåligt..
Har du flyttat under år nollnio? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Oh ja, många
Isåfall vilken? - T.ex. Asher Book - Try
Har du kysst en främling? - Nej

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? -  Knappt existerat
Har du varit kär? - Kan man väl säga
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja, till kompisar
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Samma där, kompisar
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Inte i år..
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Inte någon
Varit i slagsmål? - Nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Japp
Isåfall vad? - Mycket
Har du skämt ut dig? - OH JA!
har du ljugit för en vän? - Har jag säkert, men bara vita lögner
Har du varit ute en hel natt? - Inte en hel men
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Haha räknas bänk? xD
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Jaa

SKOLAN&FRITIDEN

Vilken skola går du på? - Mikael Elias Teoretiska Gymnasium
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Inte elak direkt men
Hatar du ngn på din skola? - HAHA jaa (a)
Har du gjort ngt framsteg? - Har jag väl
Haft alla rätt på ett prov? - Äh nää hihi

23 december

Skrev ingenting igår. Hade bara ingen lust och verkligen inget att skriva. Eller joo engentligen men de tänker jag inte skriva här.. Idag är det sista rycket innan julafton! Det ska städas och det ska fixas och det ska slås in presenter och det ska kläs julgran. Blir lite stressad bara jag tänker på det, men det ska nog gå bra! :) Satt och rullade köttbullar igår i typ 30 min haha, mycket köttbullar ska det va!

Det som känns konstigt den här julen är att jag inte är så "tänk om jag får det där och det där" osv. Alla andra år har jag gått i minst en vecka och tänkt på vad jag kanske får. Så är det inte nu och det känns lite.. tomt. Men ändå skönt på nåt sätt. Jag tror det är för att jag inte önskat mig fysiska saker som kläder eller så. Min enda önskan var (oj vad det lät dramatiskt nu plötsligt) ett terminskort  på The Voice. Det skulle verkligen vara GULD ♥

Suddenly Seymour is standin' beside you
You don't need no makeup, don't have to pretend

Skinny love

Det blev inte så att jag träffade Ella, eftersom hon sov typ hela dan (a) Sen skulle jag hjälpa Lea me lite shit så, de blev en lugn hemmakväll för mig istället. Jag har kommit på mig själv att vara så, jag föredrar en mysig hemmakväll än att träffa folk, HELT SJUKT! Jag vill inte va så egentligen, men vad ska man göra? Jag kan jue inte gå ut om jag inte vill direkt, fast oftast brukar jag tycka att de e rätt kul när man väl kommer ut hihi.

Imorrn blir det nog lite städning och julklappsinslagning. Nu sitter jag och har socialt umgänge med Tanja (hennes uttryck också haha) Pöss på rumpan alla barn :) ♥

Takes time to love

Tjabba tjena! Så himla skönt att ha jullov! Jag trodde att jag hade försovit mig i morse.. inte lika kul, men sen insåg jag hade lov så jag kunde lugnt sova vidare :) Idag blir det till att köpa julklappar! Har knappt köpt nåt så lite panik, men det fixar sig! Idag kanske jag träffar Ella, kanske även sover där, MYS.

Har verkligen sug efter dans nu! Och varför dansar jag inte bara? För jag tycker de e så tråkigt att dansa själv sådär! Lektionerna på The Voice e jeu ruuligast, då lär man sig massa nytt jue! Men jag behöver inte vänta så länge för på lördag börjar WINTER CAMP! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det eller hur mycket jag tjatat men jag längtar nästan mer till de än självaste julafton! Helt sjukt.. Men det kanske blir lite dans med Ella ikväll, man vet aldrig hihi ♥

Jag ser det snöar.. IGEN

Drömde extremt märkliga saker i natt.. Verkligen helt sjukt. Och det snöar massor ute! ME LIKE! Åkt lite pulka idag också, men de va så jävla mycke snö så de gick inte så fort i början, men när man hade plogat upp en bit blev de najs! Nu vill jag äta ostbågar men dom är slut så jag får nöja mig med julmust puss ♥

Lördagkväll!

Sitter och chattar med Tanja, perfekt avslutning på denna lördag :) Middagen hos morbror blev ja, intressant. Massa märkliga diskussioner och julmat. Inte min favorit direkt haha eftersom jag inte äter mer än prinskorv och köttbullar typ? När jag blir vuxen ska jag äta fisk, men nu är jag ung (a)

Älskar det här vädret! Även om jag typ frös ihjäl när jag skulle hem förut, men jag blir så glad av snön, då är det inte så mörkt. Jag har inget mer att säga egentligen men hihi

Lovets första dag, och julstämningen är på topp!

Åh jag har precis varit ute och åkt pulka! Jag är verkligen barnslig ibland, det finns inget mer underbart än att åka pulka och bygga gupp så man hoppar! Hihi, nu är mamma och hämtar granen och ska göra varm choklad till oss. Det ingår alltid när man är ute i snön och leker. Sen blir det godisbak, äta smeeet. Nu är det nog bara julmusik som fattas för att julstämningen ska vara på topp! Men det tror jag jag hoppar över, mamma blir så irriterad.. Hihi.

I give it to someone special.

De va kul att träffa folk, men alla va så dissiga så det blev inte så kul som jag trodde att det skulle va.. Men det va kul att träffa Ella, skönt att prata av sig lite om allt. Saknar henne grovt! Älskar vädret just nu, torr kyla och typ vindstilla med massa snö :D Underbart att vara ute egentligen. Tittar på Wallander nu med mami, en liten unge skjuter folk, kul va?

Helt slut efter veckan som gott! I måndags va de julshow på dansen, sjukt kul! Sen har de varit plugg plugg plugg. Men nu är det över på ett tag, så himla skönt och är så lycklig :D Även om jag har har varit extremt irriterad på ett ex antal personer. Sett för mycket idiotiska människor idag.. Men det hoppas jag att jag slipper på ett tag nu.

Imorrn ska jag leka i snön med lillebror och sen åka till morbror på middag, och baka lite julgodis där emellan ;) Synd att jag inte kan äta det bara, eftersom jag har godisförbud! Men det är bara typ 13 dagar kvar♥

LYCKLIG

Har haft avslutning idag, så himla skönt! Verkligen grym allsång på Last Christmas måste jag säga hihi. Sen mysig fika i klassrummet och min klass e bara för vrickad! Hur många 16-åringar tävlar om hur snabbt dom kan äta pepparkakor liksom. Seen skulle vi till Café 60's men de va sjukt mycke folk och sen kunde vi inte bestämma hur vi skulle göra så hälften gick och käka och hälften fortsatte leta café. Vi såg Lasse Åberg! Fatta coolt!! Det slutade med att vi trängde ihop oss på Espresso House vid centralstationen. Skvaller blev det och sen skulle jag hem för mamma skulle hämta mig, blev sen men nu är jag hemma hos mamma tillslut :)

Sen ska jag till min gamla skolas avslutning, sista julavslutningen för dom ska stänga för den är för fattig och dålig. Ska träffa gamla niorna så det NAJS! Nu måste jag sluta, bye!

SÖT

Åh tycker bara att Thilde och Stefan i Bonde söker fru e så grymt söta! Dom e faan som två 14 pringar som precis blivit tillsammans! Men det är gulligt, me like! :D Jag vill också va sådär mysigt kär jue..

Totalt onödigt inlägg här också, men vad ska man göra? Va jue tvungen att skriva de nånstans.. Hihi ♥

Lite onödigt inlägg eller?

Gillar faktiskt nya designen väldigt mycket om jag får säga det själv! Inte för tråkig och inte för udda, som jag typ haha. Känner att jag absolut inte har något intressant att skriva så det blir ännu ett ointressant inlägg, tyvärr. Jag har jättetorra läppar men jag fryser iaf inte, som jag alltid gör!

När jag tänker på terminen som gått inser jag att jag precis klarat av min första termin på gymnasiet! Och det gick ändå hyfsat bra. Trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare. Visst det har varit intensivt senaste veckorna men innan har det varit lugnare än i 9an? Fast intressantare dåra (älska de ordet!). Men jag ska ändå förbättra mitt sätt att plugga nästa termin. Jag måste engagera mig mer, kämpa hårdare. För jag gör jue inte det här bara för att, jag vill jue ha en framtid också. Så jag ska inte börja med allt i sista sekund, inte stressa upp mig för saker som faktiskt inte är så farliga, ta det lugnt och göra mitt bästa helt enkelt. Det ska nog bli nåt av mig också.. :)

Längtar som faan till WINTER CAMP på The Voice. Ska bli grymt kul och nu är det bara 8 dagar kvar. Hur najs e inte det? Jag kommer få dansa i princip hela tiden mellan 12 och 20.30 i fyra dagar. BÄST

Jag är friii, så mycket friare nu

Såå nu har jag jobbat lite med designen, nu mår jag mycket bättre! Haha pappa kom precis hem och jag tittar på Du är vad du äter. Älskar det verkligen! Men jag gillar inte Anna Skipper.. Hon tror att hon är bäst, icke. Men de är kul iaf, men jag blir alltid så grymt hungrig! Idag vill jag äta tortellini men de vill inte pappa haha. Jag har egentligen inget att skriva men jag är lycklig för jag är fri nu, klar med biologin och imorrn är det bara avslutning. LOVELY säger jag bara! Nu ska jag fortsätta att titta på tv hihi ♥

Vitt vitt vitt!

Galet mycket snö ute! Det är nu jag älskar vintern, med all snö och kylan kan faktiskt vara lite mysig.. Nu ska jag skriva klart min biologi sen är jag friiiiii!! Presentationen gick hyfsat bra, även fast jag glömde bort vad jag skulle säga och alla andra va såå mycket bättre. Dags att sätta igång så kanske jag hinner jobba lite på bloggdesignen också ;)

BIOLOGI

Egentligen har jag ingen aning om varför jag inte är ett dugg nervös inför muntliga redovisningen imorrn?! Jag brukar alltid ha skitsvårt att sova och vara så jävla nervös flera dagar innan, och kvällen innan är värst. Men nu känner jag mig så lugn. Jag tror att min hjärna på nåt sätt redan tagit lite jullov.. Inte så bra men. Men det känns lite som att "vi kör och sen ser vi hur det går", brukar bara känna så inför skriftliga prov som jag övat på. Jaja, jag får väl se hur det går! Nu är jag lugnare än någonsin! Men jag ska ändå läsa igenom det jag ska säga, just in case liksom ;)

Ny start, här är jag

Jag ville börja om på nytt, så här jag. Jag vet inte om jag kommer va sådär skitseriös med det här men vi får väl se. Jag sitter och fryser som in i helvete och ska läsa igenom biologin snart, sista grejen innan jul, NAJS! Sen ska jag kolla om det finns nåt gott att äta till Bonde söker fru, LOVE IT :D hihi töntstämpel där men vad ska man göra? Är hemma ensam denna afton så det är mys, något som är ännu mysigare är att morgondagen är det sista riktiga skoldagen för 2009! På fredag är det bara avslutning lite kort så det räknas inte (a) nä nu ska jag sluta skriva om ingenting!

I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


RSS 2.0