Mitt liv om 5år (typ)

Voy a vivir una vida bastante tranquila, con emocionantes experiencias que enriquecen mi vidas diarias. Voy a vivir como quiero sin que nadie me dice qué hacer. Voy a vivir la vida a mi manera!


You had me from "Hello"

Sådär nu har jag nästan skrivit klart spanskan. 10 rader om hur livet kommer se ut om 5 år. Själva spanskan är inte så jättesvårt med vad man ska skriva är det svåra. Jag har ingen aning om hur livet kommer se ut. Jag vet inte ens hur jag vill att livet ska se ut!  Jag har aldrig haft nån "plan" eller dröm hur jag vill att livet ska bli. Känns lite sjukt.. Nu är det bara 3 rader kvar iaf, vet inte vad jag ska skriva mer. Snart är det Köping, taggad! Älskar det, alla e så jävla sköna så de finns inte haha. Sen åker jag till pappa igen. Nu ska jag titta på tv!

Jättekul början på dagen, verkligen.

Är jätteseg idag. Mamma väckte mig i morse och så åt vi frukost och spelade lite med lillebror, sen gick jag iväg till dansen. Frös skitmycke påväg till tuben och sen från tuben i stan. Precis när jag kommer fram till The Voice kommer Cassandra ut och ba: "Det är inställt!" Skiiitkul verkligen INTE. Det tar liksom en timme för mig att åka, så de va bara att vända och åka hem igen. Blää. Ska inte göra mycket idag, bara sega. Det är de jag är bäst på!

I never wanted the stars.

Jag är trött, men jag har ingen lust att sova. Imorrn är det dans, just nu känns det lite som whatever. Känns lite ovärt att dansa på söndagar, men när jag väl ger mig iväg är det najs för det är jue faktiskt ruskigt kul!

Btw så har jag på nån konstig film där en tjock gubbe hoppade från ett fönster (fyrtiofem våningar..) och landade nästan på ett barn, eh wierd?
Iaf, jag sitter och fixar i PS men jag vet inte vad jag ska göra. Nada kreativitet, suger eftersom då kan man inte göra nåt. Bläää.

Söndag? Neej men det är jue lördag!

Känns som att de e söndag, grymt najs att sen inse att det bara är lördag! Det va motigt att gå upp i morse, men när jag väl gick upp va det ingen fara. Det va lite segt ibland på jobbet med sen hade jag plötsligt slutat och pappa skjutsade hem mig. Sen var det dags för bio, skitmycket folk på Heron men vi kom in på bion i tid iaf ;) Den va kul och Jonte tyckte det va roligt. Sen va de en skitsöt unge som satt bredvid mig haha. Nu har jag bara chillat i soffan med datorn i knät och pillat lite i PS, kom på varför det sega nu.. Hade ställt in cm i bilderna istället för pixels. Alltså när jag skulle göra en bild som var 800 pixlar bred blev den 800 cm bred.. Inte konstigt att datorn segade haha. Nu ska jag fortsätta kolla på What a girl wants, så söt film!

I want you

Jag brode egentligen ligga och försöka sova, men som vanligt fastnar jag vid datorn och då går tiden ganska fort! Kom på att om jag gjorde mindre bilder i PS så funkade det väldigt bra, eller ja det hackar lite men hela datorn hänger sig inte iaf! Så då har jag pillat lite med det och nu har jag laddat ner massa nya penslar! Så jag kanske lägger upp en och annan bild då och då.. Som sagt har jag fullt upp imorrn på dan så jag kommer inte uppdatera förrens på kvällen, eller snarare sen eftermiddag. Nu ska jag bara borsta tänderna och smörja in mina torra händer (dom har blivit så torra att jag fått sår! Och ja jag använder vantar HELA tiden när jag är ute) och sen ska jag försöka sova. Bjuder på dagens låt och en ganska fail illustation som jag gjort med hjälp av Tutvid.com:

Som sagt, kan bara göra små bilder..



Fredagsmyyyys!

Sitter här i mammas ganska osköna soffa och myser med daim, jordnötsringar och Let's Dance! Är ganska trött faktiskt, vet inte riktigt varför eftersom jag sov mer än jag brukade i natt, men det är ganska bra eftersom jag ska upp tidigt imorrn och jobba! Det känns lite motigt sådär på morgonen när man hellre vill ligga kvar i sängen och mysa, men när man väl är där går tiden ganska fort. Sen fick jag reda på att det blir bio med familjen efter! Alvin och Gänget 2 blir det, ska bli grymt kul. Jag har alltid varit lite svag för barnfilmer haha (a) Och man får jue umgås med lillebror också och det är jue alltid ett plus! Nu ska jag laga lite mat till matlåda imorrn!

Biologi på G

Har precis haft lunch på Görans, NAJS. Och dom ska inte stänga utan dom har öppet en månad till, så det va inte dom sista pannkakorna igår! Nu ska vi fortsätta ha biologi, alltså titta på en film om hundar haha. Den här dagen skulle va PERFEKT om vi inte hade haft engelska.. Men what to do, what to do? Och Tanja är spårlöst försvunnen :o wierd..

På allmänt bra humör just nu

Hejsan hoppsan!
Pappa har precis hjälpt mig att installera PS på min dator, men tråkigt nog klarar den inte de.. Så det suger. Nåt som inte suger är att jag har sovmorgon imorrn! Börjar halv 11 med lite biologi, hur najs e inte det? Känner att det kommer va en allmänt chill fredag, även om jag slutar halv 4.. Men shit samma, myskväll hos mamma me Jonte blir najs oavsett när jag slutar. Kommer kanske jobba på lördag, också grymt najs eftersom man tjänar en del på det, och pengar tackar man väl inte nej till eller hur? Ska snart gå upp och lägga mig och läsa och sen sova, så jag faktiskt utnyttjar min sovmorgon! Det får bli mitt sista inlägg idag, har inget mer att säga. See ya!

"First we got married, and then the day after we got a divorce"

Sitter på engelska, blä. Gillar verkligen inte engelska eftersom jag fullkomligt suger på de! Låter typ som en femåring när jag pratar eftersom jag inte har nåt ordförråd och sämst meningsbyggnad. Men man måste jue kunna engelska så.. Det är typ snöstorm ute, mår illa efter pannkakorna på Görans, men annars e de najs! Slutar snart så happy happy happy! Hej då.

27 Januari 2010

Shit det kändes verkligen att det va ett tag sen senaste house-klassen! Konditionen va inte på topp men de va kul, har saknat det! Skoldagen va najs, på biologin byggde vi "pappersfåglar" som vi ska använda imorrn för att kolla evolution och naturligt urval. Sen chill på spanskan och mycket skratt med Tanja hihi.. Svenskan va också okej, men fattade absolut ingenting när alla snackade om Sagan om Ringen. De va typ jag och nån till som inte hade sett den och vissa gav lite konstiga blickar haha. Sen slutade vi och man fick ge sig ut i en snöstorm! Jag är trött på snö nu, blä.

26 Januari 2010

Dagen började inte så bra, jag gick upp lite sent och fick stressa som faan. Sen missade jag ändå tåget, INTE KUL. Men jag kom precis när vi börja så det blev jue bra ändå. På mentorstimmen skulle vi ha presentationer av oss själva. Jag han inte göra med Tanja hade faan bästa presentationen haha. "Vet ni en gång spelade jag på Lattjo Lajban!" Så underhållande så det finns inte! Sen hade vi lite kemiiii. Lunchade med Tanja, prata om typ allt och lite till, mys. Dansen va sjukt kul, det är mycket roligare när det blir en liten utmaning, man får kämpa lite. Mycket bättre än förra terminen för nu går vi inte genom typ 5 steg i taget 20 ggr. House imorrn, första för terminen eftersom jag va sjuk förra veckan, får se hur det går.. Nu ska jag mysa framför tvn, bäst!

All about loving you.

Jag städade rummet, grattis mig! Hihi jag är trött och jag ska sova snart, ska läsa lite först bara. Jag bara kände på mig att ni ville veta (sajjk) Ganska kort dag imorrn. Skulle kunna åka och gymma, men nej, jag pallar inte! :) Mycket jag känner att jag inte pallar, typ spanskan. Vill bara att den här terminen ska va slut så jag slipper den sen! Kommer bli så skööönt för jag gillar det verkligen inte. Nu ska jag sluta prata om massa tråkiga saker! Eh ja..

These Days

Jag ska städa mitt rum. Orkar inte. Men jag måste. Känner mig allmänt seg idag. På dansen va Valdes sjuk, så vi fick göra koreografi i grupp. Kul att jag hamnade i en grupp som inte vet hur man räknar in? Men det gick ganska bra ändå, det va lite roligare än jag trodde (bortsett från alla i min grupp). Sen rullade jag hemmåt, missade tåget i gamla stan så jag fick vänta i 12 min. Inte kul för det va kallt. Nu ska jag fortsätta försöka städa mitt rum. Hej då.



See you soon

Hejsan svejsan, har inte bloggat för jag har inte orkat/inte haft tid. Har inte hänt så mycke egentligen: va sjuk i onsdags. Väldigt skönt med en dag hemma i sängen så jag fick vila upp mig lite. Kort dag igår, va me Tanja på eftermiddan, mys! Idag va de också kort dag eftersom vi slutade efter kemiprovet. Det gick hyfsat, bättre än jag tänkt mig med det kunde gått bättre. Men jag är nöjd! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, tro det eller ej. Anledningen är att jag ska jobba imorrn! Jag är verkligen jätteglad över det, lite mindre glad över att jag förlorar en sovmorgon.. Men det är en smäll man får ta! Så nu ska jag sluta skriva och ta och försöka sova

GOD NATT

Mår typ sämre nu så jag ska sova så fort som möjligt. Har jätteont i foten efter dansen. Hade redan ont innan men nu är även det värre. Kommer med största sannolikhet inte gå på dansen imorrn som det ser ut nu. Tråkigt men jag kommer bara bli sämre då och det har jag inte tid med eftersom jag har prov på fredag och massa annat som ska göras. Och jag kan inte mesa på dansen, en anledning till att jag har mer ont i foten. Jag kan inte ta det lugnt utan jag kör bara på tills det säger stopp, och när det gör det har det gått långt. Nu ska jag bädda ner mig och kurera mig på bästa sätt: genom sömn!

Mår sämst

Känner mig helt sänkt, jag vill bara ligga i sängen och sova, inte åka in till stan till dansen. Kan inte fatta att jag tänker så, men så känns det. Men jag ska gå ändå bara för att de är kul. Har pluggat lite stökiometri här i sängen, går bättre än väntat. Frågan är bara om jag kommer kunna räkna på provet.. Jag får se. Nu måste jag byta om och sen ska jag äta lite innan jag sticker. Har verkligen ingen lust eller ork att gå till skolan imorrn, skulle va så mycke bättre om jag fick sova och plugga. Kan knappt plugga i skolan just nu, totalt ofokuserad.

I can't write a love song the way I feel today

Dagen i Romme va underbar. Det va skiitkul och de va knappt nå folk, ännu bättre. Men trött blev man, är helt seg idag och har ont i fötterna efter pjäxorna.. Så det blir nog bara en dansklass för mig idag, känner mig inte riktigt frisk liksom. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha biologi och sen slut på daaan! Sjukt najs men då måste jag överleva biologin..

Dancing

Hittade en video från Winter Camp, på Street Fusion-lektionen. Jag suger totalt (grå tröja i bakgrunden) men Cassandra är gryyyyym! Det är hon bredvid mig i mörka kläder :) Men jag bryr mig inte så mycket att jag är dålig, det var roligt ändå!


Dags för lite matte och biologi

De va grymt kul på raggan idag, verkligen nöjd över valet av klass ;) Appro på klass så borde jag sätta igång och plugga lite. Känns som att jag har massa saker att göra till veckan. Jag kommer knappast plugga imorrn så jag måste verkligen sätta igång lite nu!! stress stress stress

Söndaag

Hade ingen lust att blogga igår, och jag hade egentligen inget att skriva heller. Gjorde typ ingenting, satt inne i princip hela dan och spelade med Jonte hihih. Idag ska jag faktiskt göra lite nytta, eller ja röra på mig iaf. Ska iväg till dansen om typ en timme, första ragga/dancehall! Ska bli kul.. Imorrn ska jag upp tidigt för jag ska till ROMME! Har inte åkt på ett tag så jag har längtat! Nu ska jag dega lite i soffan innan jag börjar göra mig i ordning ;)

Lalala

Fattar inte biologin, hittar inte informationen jag vill ha, blä. Hann inte blogga igår kväll för jag kollade på 2012, SJUKT BRA FILM! Fast i slutet ville jag att den bara skulle ta slut för jag va så trött, snacka om att förstöra en film? Kommer lätt se den igen :) Nä nu måste jag plugga

yeaaaah

Åh jag ser ljuset i tunneln! Med lite hjälp av Google Translate funkar det mesta ;) Sen ska jag ta en otroligt skön och välbehövd tupplur, är trött som jag vet inte vad, en trött människa kanske? Fick just reda på att 800 ord inte var ett krav utan maxgränser så jag är överlycklig!! Kanske utvecklar inledningen lite imorrn på lektionen men det känns rätt bra, så godnatt!

And I still hold your hand in mine

Kom precis hem från Solna, va i skolan och simma i Vasalundshallen. Jag dog på riktigt, och jag råkade simma 2 längder för mycket för att jag tappade räkningen så jag simmade 550 m istället för 500. Jag har seriöst aldrig simmat så långt. Men det var de första längderna som va jobbiga sen va de bara att köra, man fick upp farten och tänkte på annat. Sen fick jag inte basta eftesom hallen va så uff att dom höll på att bygga om tjejernas, blä. Tanja bjöd på pommes frites på grillen sen, mums :) Bra att först träna järnet och sen käka snabbmat (y) Nu ska jag sätta mig och göra min engelska, sen ska jag belöna mig själv med en tupplur mihi

GÄSP

Så in i helvete trött, ska sova strax, ska läsa lite först bara hihi.
Kort dag idag så det hände inte så mycket, kemin va störd. Jag kommer faila totalt på provet nästa fredag, förstår verkligen inte stökiometri.. Måste börja göra det känner jag, om jag inte vill få IG på typ all kemi hela gymnasiet? Aja jag kom hem tidigt efter att jag gjort lite ärenden, Lea hade stukat foten, stackarn :( Kom inte så långt på engelskan för jag höll på att somna, så jag la av och la mig i sängen och sov en stund. Seriöst har aldrig varit såhär trött utan direkt anledning. Jag sov inte mindre än vanliga vardagar i natt, jag har inte tränat eller dansat. Säkert bara för att jag går och fryser överdrivet mycket hela tiden. Nä nu ska jag stänga av och kolla allt inför morgondagen, go' natt

.

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.

Get out of my system, I don't need you.

Dax för plugg

Literature analysis, here I come!

I will follow

Well första dagen efter lovet var inte så jobbig. Hade sovmorgon som alltid på måndagar, lyx. Helt okej spanska eftersom vi knappt gjorde något. Matten va också enkel, men ganska jobbigt att jag och Tanja hade en penna att dela på hehe. Lunch på Il Piato, värt. Svenskan va otroligt enkel för en gångs skull! Sen blev det gymmet, även om jag typ inte orkade springa nånting, körde bara kondition idag. Mådde fett konstigt och mådde jätteilla hela eftermiddan. Somnade i soffan sen hemma, så otroligt skönt men hoppas jag kan sova nu också.. Borde somna tidigare än igår iaf, dvs halv 3.. Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorrn. PÖSS

Det är pappas födelsedag, hurra hurra hurra!

Har inte bloggat nåt idag eftersom min älskade pappa fyllde år :)♥

Satt med familjen och spelade tv-spel till halv 2 (a) Sen somnade jag vid 4, kul? Väcktes av Lea vid 10 för vi skulle sjunga för pappa, så det blev inte mycket sömn där inte! Men förhoppningsvis får jag enklare att sova, men troligen inte.. Iaf, farfar och Katharina kom hit och Lea lagade jättegod mat, även fast det var Ivo-mat (min morbrors rätter är lite mer avancerade kan man säga) så det var roligt! Sen hade pappa lagat god tårta som vanligt. En suverän avslutning av jullovet tycker jag ändå! Det ska bli kul att träffa lite folk igen, jag gör jue aldrig de på loven typ.. Sen blir det nog lite kondition efter skolan, behöver verkligen träning, man ser jue skillnaden på innan jul och efter.. Nä nu ska jag ta och försöka sova, kommer se hemsk ut imorrn annars eftersom jag inte sovit så bra senaste tiden!

Städning pågår

Tjaaa, de va ett tag sen jag blogga. Eller jaa, i torsdags iaf. Natten på macken var mycket trevlig. Trevliga vakter som kom och fikade och inte så många puckon :) Bakade massor och körde skurmaskin hihi, den macken har nog aldrig varit så vacker (a).. Eller nåt! Hem och sov och gick upp 12, alltså 4,5 timmars sömn. Va trött och seg hela dan, men när jag väl gick och la mig vid 23 kunde jag faan inte somna! Det slutade med att jag somnade vid 3 och gick upp typ 13.. INTE BRA! Hoppas jag somnar tidigare ikväll så det inte blir så jobbigt på söndagkväll.. Skola på måndag.. Det har varit jävligt skönt med lov men jag måste börja göra saker på dagarna istället för att ligga hemma i soffan och typ äta? Så det är inte världens sämsta att börja skolan igen, även om det såklart känns lite tungt..

Håller på att städa och ska fortsätta med det så jag inte fryser till nån isbit här nere, det är seriöst skitkallt! Bloggar kanske ikväll om jag har något vettigt att säga, eller jaa hur många av mina inlägg innehåller nåt vettigt? Ändrar det där: jag bloggar om jag har lust! Mycke bättre :) Puss ♥

Vem har sagt att det är enkelt?

Skulle sett 2012 idag men vi hade fått fel 2012.. Vi fick nån skitdålig som kändes som en propagandafilm för kristendomen. Den va iaf riktigt dålig och som pappa så roligt uttryckte sig: "Det var Guds straff till fildelarna" haha. Så om ni funderar på att nångång se 2012 Doomsday, gör det inte. Det är slöseri med tid. Nu ska jag läsa lite ur min extremt tråkiga bok på engelska.. Wiii..

Morning!

Oh jag kom in på Farmville, LYCKA. Jag har inte kommit in sen julafton och allt va ruttet och shit, men nu är det fint och jag har öppnat alla mina julklappar :) Nej nej jag är inte alls beroende av facebookspel. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, förmodligen blir det en slappdag med pappa och Lea, mys!

Though nothing, nothing will keep us together
We can beat them, forever and ever
Oh, we can be heroes just for one day

I just want you to know who I am

Det blev en del film nu ikväll, mys :) Först ut var The Story Of Us, med Bruce Willis och Michelle Pfeiffer. Mindre bra film kan jag säga. Absolut ingen handling i filmen typ, kändes det som. Inte värt att se iaf. Sen blev det Next med bl.a Nicholas Cage och Jessica Biel. Den va däremot väldigt bra. Cage kan se 2 minuter i hans framtid, coolt. Snacka om tråkigt att ge honom en present hihi. Sen Footloose med Kevin Bacon. Jag har sett den förut men det hade inte Lea så. Helt okej film liksom, och man kan jue inte klaga på Kevin Bacon´s utseende direkt.. Nu ska jag strax sova, eller jaa det blir musik för jag har fått så svårt att sova nu på lovet.. Bjuder på en bild på Kevin ♥

Jaa jag kan erkänna att jag har lite udda smak när det gäller killars utseende ibland!



Inget blogghumör direkt..

Har inte haft nåt blogghumör direkt senaste dagarna, har egentligen inte de nu heller men ändå vill jag skriva en rad eller två. Lovets sista vecka kommer att bestå av massa chill sen är det pappas dag på söndag. Nu ska jag lyssna lite på musik, detta är definitivt dagens låt:


Ice

Har ändrat designen lite, what do you think? :)

Hero of war

A hero of war, yeah that’s what I’ll be
And when I come home they’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag to the grave if I must
Because it’s flag that I love and a flag that I trust

Flashback

Såren i hjärtat svider
Jag saknar våra gamla tider


Speechless

Tjabba tjena. Sov hos Ella igår, Tinka va också där och vi degade mest. Fast de va mys, vi skulle kolla film med alla somna, extremt lyckat! Kom hem runt 3 och åkte med mamma och lämnade Jonte hos Sven. Sen har jag suttit och spelat tvspel hela tiden (a) Fast nu har jag en paus och kollar på Project Runway. Fryser så in i helvete, sitter med västa strumporna och mössa inne liksom. Åker till pappa ikväll, vet inte riktigt vad som händer i veckan. Men förmodligen kommer jag slappa mycket, det är jag bäst på!

Speechless, speechless, that's how you make me feel
Though I'm with you I am lost for words and nothing is for real

Living in sin

Shit va kallt det är ute! Jag höll på att frysa ihjäl i stan.. Hittade inga skor, men köpte ett par strumpor haha. Fast jag fick prata lite med Tanja iaf, det va det viktigaste ;) Ska iväg till Ella ikväll, ska även sova där. Det blir nog mys! De va längesen jag träffade henne. Har egentligen nåt mer att säga, bara att den här låten sitter fast i huvudet och videon är också fin..


1:a Januari 2010

Känns verkligen inte som fredagkväll! Vet inte riktigt varför, mina fredagkvällar brukar jue se ut såhär heh. Men imorrn blir det inte en dag i soffan inte! Ska träffa bästa Tanja hihi, ska kolla skor och sen ska vi såklart catch up a bit. Känns som evigheter sen jag träffade henne sist! Sen blir det en hemmakväll, det är min stil. Festande är inte riktigt min grej. Visst de kan va askul nångång ibland. Fast det här året ska jag försöka dra ner lite på hemmakvällarna och träffa mer folk, man känner sig rätt isolerad efter ett tag faktiskt. Men iaf, jag gillar hemmakvällar och det döljer jag inte :) Nu ska jag fortsätta kolla på den halvdåliga filmen på tv som jag sett minst 5 ggr!

Explosionen

Jag har sprungit och krupit som en hund
Jag har blundat och gråtit utan grund
Jag har letat och vaknat
Sen du åkte härifrån
Jag vet att dom andra dom skrattar åt mig
Men jag kan inte stoppa den här explosionen i mig

Jag kan dyka från Västerbron och klara mig
om du bara ser mig
Sjunga och gå ut naken på Gröna Lund
om du bara ber mig
Ringa i Sofias klockor
om du bara hör
Ja, jag gör vad som helst
om du kommer tillbaks
kommer tillbaks till mig igen

Jag har dansat på tomma diskotek
Jag har stirrat på min vidriga tapet
Jag har letat och vaknat sen du åkte härifrån
Inget dom säger kan ändra på mig
Jag vill bara skrika
Förlåt mig,
Jag älskar dig


Älskar dig

Super Mario

De verkar som att många spenderar nyårsdagen i soffan med film och onyttigheter.. Det är samma här, fast med tv-spel. Mamma köpte Super Mario till Wii så vi har spelat en del nu, bäääst! Min familj är helt besatta (eller kanske inte besatta men) av Super Mario. Vi har typ haft ett Mariospel till varje konsol, när vi va uppe hos släkten i Norrland döpte vi ett par tvillingkalvar till Mario och Luigi liksom haha. Men nu har vi en liten paus och jag ska hämta mer gottis, men sen är det slut på det! 1 gång i veckan va det.. japp..

2010, here I come..

Japp då va det 2010 då! Fyverkerierna va fina som alltid, även om jag mest störde mig på idioterna nere på gården som inte kunde sjkuta.. Men iaf, åt godis också.. Snacka om sjuk känsla! Och det va inte ens så gott som jag trodde att det skulle va.. Så förhoppningsvis blir det lätt att hålla sig till lördagsgodis hihi. Har jag några nyårslöften då? Nej inte löften direkt med lite mål att sträva efter:
  • Äta mindre skräpmat och dricka mindre läsk
  • Få bättre kondition (här ska det tränas!)
  • Fokusera mer på skolan och inte göra allt i sista sekunden..
  • Träffa folk oftare, inte bara sitta hemma
  • Leva livet och ha kul!
Jaa det var väl mina små mål, skit va töntigt det låter! Men det känns som att jag inte kommer hålla allt, och det känns jue inte kul att bryta löften. Men har man bara mål att sträva efter känns det inte lika jobbigt haha. Nu ska jag slappa lite i soffan, myyyys ♥

RSS 2.0